Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sebesen

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Az igazi Pákó 2006.05.26 08:21:00
Mindannyian emlékszünk Fekete Pákó fényes szereplésére a Fábry-show-ban, amikor a nagy fekete farkáról beszélt, valamint arról, hogy minden nőt megdug. És volt a sztárboxos sztori is, amikor Pákó annyira belelovallta magát a bokszoló-szerepbe, hogy össze-vissza üzengetett…..
sebesen 2006.05.29 21:03:11
Sikszabi!

Ezt írod: "Tegyük fel a kérdést előbb, hogy miért lett ő előítéletekkel sújtva?és az idióta zsánerébe szorítva?"
Azért, mert ez egy előítéletes társadalom. Egy egészségtelenül egyszínű, fehér ország, ahol az afrikaikat Kunta-Kintének nevezik az utcán, a nemi szervük méretén poénkodnak, 12-13 éve a skinheadek még meg is ölték őket a bőrszínük miatt. Azért. A pontos történetét nem ismerem annak, hogy ki találta ki neki ezt az idióta szerepet, de az biztos, hogy a magyar bulvármédia bűne, hogy vevő volt rá, mert visszaigazolni látta a primitív afrikai bennszülött sztereotípiáját, és lehetőségei szerint jól rájátszott erre. Jáksó pl. 3-4-szer is "átverte", mert olyan mulatságos egy afrikait alázni a tévében.

"mert tényleg idióta mondjuk?" Valószínűleg nem idióta, valószínűleg pl. párral több nyelvet beszél, mint te. Ha tényleg idióta lenne, akkor még nagyobb az aljassága azoknak, akik ezt csinálják vele.

"miért lenne kiszolgáltatva?" Azért van kiszolgáltatva, mert itt él egy idegen országban és kultúrában, a támogató családi, kulturális és társadalmi háló teljes hiányában, olyan médiahiénák kényére kedvére, akik már csak fűszoknyát nem aggatnak rá, és nem próbálják dobokkal táncra ingerelni, bár Jáksóék színvonáalát látva, erre sem kell sokat várnunk.

"ki a fene kényszerítette hogy pont ide jöjjön?" És a te őseidet ki kényszerítte, hogy idejöjjenek? És a kortársaidat ki kényszeríti, hogy Írországba, Svédországba menjenek? Vagy az 56-osokat, hogy világgá menjenek? Mindenkit más. Kit a kényszer, kit a kíváncsiság, kit a kalandvágy, kit az ambíció. A lényeg az, hogy itt van, itt él velünk, betartja a törvényeket, fizeti az adót, szavaz is, ha van már állampolgársága, ugyanannyi joga van, mint bármely tősgyökeres helyi keltának. Vagy szarmatának. Vagy szlávnak. Vagy kunnak. Vagy kik is itt a tősgyökeresek.

"ki kiényszerítette hogy hülyét csináljon magából?" Ld. mint fent.

"ki kényszerítette, hogy ne tanuljon (mondjuk)?" Honnan tudod, hogy nem tanult? Valószínűleg nem tanult eleget, (ahogy te sem, és én sem), ha ilyeneket megenged. Sebaj, jó "médiasztár" holtig tanul. Én drukkolok neki, és neked is.

"ki kényszerítette, hogy ne üsse el az időt értelmesen?" Ki dönti el, hogy mi az értelmes időtöltés? Ha neki idióta dalok éneklése az, szíve joga. Hány millióan énekelgetnek idióta dalokat ebben az országban! És akkor mi van?

"mert én nem, te sem, és szerintem senki sem. saját, önálló döntése volt ez, most igya meg a levét." Na ez az, amiben semmiképpen nincs igazad. Ebbe a helyzetbe bizony az ún. "magyar bulvármédia" hiénái vitték bele ezt a szerencsétlen srácot, és most sikerült önmagukat is alulmúlniuk.