Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KiriLaci

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kékestetőtől nem messze, a Mátra erdeiben egy nem mindennapi vasszörnyet találhatunk. A síugrás hazánkban egykor népszerű sportnak számított, majd a '80-as évek vége fele, a műfaj kihalása után a sánc vasszerkezete a mai napig is mementóként áll a Kékestető oldalában...
Mikor már azt hinnénk, hogy kikecmergünk a télből, akkor jön az északi sí-világbajnokság, és arcunkba tolja a legjobb versenyeket. Ebben a cikkben kifejezetten a férfi síugró mezőnyre szeretnék kitérni, mivel a szezon eddigi összes ugrását figyelemmel kísértem, viszont…..
Posted by: Kászon Tamás      Síugró Négysáncverseny… ez a két szó a téli sport kedvelőinek igazi kuriózum. Egyrészt a síugrás egy olyan sportág, ami már önmagában is különleges. Ehhez pedig társul egy külön „bajnokság”, amit minden év december utolsó…..
A pécs-baranyai németek nemzetiségi körének szervezésében alkalmam nyílt egy 12 napos körutazást tenni az Ural hegység középső és déli részén, nagyjából a Perm-Jekatyerinburg-Cseljabinszik-Ufa négyszög három oldala mentén. Az utazás célja volt, hogy az embertelen…..
A 2011/12-es Vk szezon záró állomásához érkeztünk, a szlovéniai Planicához, ahol a fergeteges hangulatot biztosító hazai közönség első ízben örülhetett a Letalnicán szlovén ugró sikerének! A verseny legnagyobb ugrását elérő Robert Kranjec pályafutása 4. sikerét…..
  Gyászol Oroszország! Sokkoló hír látott napvilágot ma reggel, elsőszámú síugrójuk, Pavel Karelin október 9-én a hajnali órákban egy halálos kimenetelű közlekedési baleset áldozata lett Moszkvától 570 km-re keletre, szülővárosa, Nyizsnyij Novgorod közelében az…..
 Janne Ahonen Nykänen után minden idők legjobb finn síugrójaként köszönt el szeretett közönségétől, szurkolóitól a vasárnapi egyéni versenyen Lahtiban, aki tartalmas pályafutást hagyott maga mögött! A 36 Vk győzelem, a 108 Vk érem, a közel 16 ezer Vk pont, a számos…..
KiriLaci 2011.03.26 19:49:00
Érdekelt, ezért utána néztem a korábban már említett magyar körversenynek.                Igen, jól tudtam: különböző szerződéses és licence viták voltak a Tour de Hongrie rendezése kapcsán. A két hadakozó, a sportág alapvető érdekeit…..
Épp most értem haza a Naplásról, ahol vagy hat-hétszáz ember nyüzsgött a jégen. Ez a XVI. kerületi, 16 hektáros tározó évközben pusztán Budapest legnagyobb tava, de télen a főváros legnagyszerűbb korcsolyapályája is! Aki megunta, hogy a városligeti műjégen…..
Mára mindenki számára világossá vált: az MSZP kisebbségi kormánya a kudarcok kormánya.  Mindent elrontanak, amihez hozzányúlnak, vagy amibe belekezdenek.  Kudarccá vált minden intézkedés, kudarcba fulladt minden reformnak nevezett ámokfutás, az egészségügytől a…..