Regisztráció Blogot indítok
Adatok
danmajerle

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még mielőtt alant indokolnám: nem. Mondom ezt úgy, hogy én -- hegymászó nem lévén -- elfogadom azok objektív értékelését a nyolcezresek természetéről, és hogy miért nem szokták egymást az oda mászók menteni. Elfogadom, hogy az ilyen mentések szinte esélytelenek,…..
Többek között ILYEN koncertre akarok menni. Az alábbi videón Mike Portnoy, Billy Sheehan, Tony MacAlpine és Derek Sherinian rak össze egy nem gyenge produkciót a színpadon. Ha hozzáteszem, hogy nemrég Tony MacAlpine Budapesten 70 fő előtt lépett fel, akkor lehet, hogy az én álombulim…..
Mindig tanulságos dolog egy hosszú borsort végigkóstolni egyetlen termelőtől, különösen, ha érettebb tételeket is rejt az a sor. Ez alkalommal nem pusztán érdekesnek ígérkezett a dolog, a legkisebb kétségünk sem volt afelől, hogy a korosabb tételek egyben és élvezhető…..
Mindig tanulságos dolog vertikálist kóstolni.Mostanra érett meg az idő ezeddig viszonylag rövidebb borkedvelői pályafutásom során, hogy egyes, általam kedvelt borokból össze tudjak állítani nem éppen hosszú, de már kellően érdekes három tagból álló…..
A Nike VB-re kihegyezett reklámjára egyik kommentelőnk hívta fel a figyelmet, köszi szépen, borgh egy sörre vendégem, ahogy megnyerjük ezt az afrikai bohóckodást. Szóval a kisfilm lenyűgöző, meg sem merem tippelni mennyibe került, de az árából egy magyar nagyjátékfilm, az…..
Bott Frigyes szerintem az egyik legtudatosabb és legprofibb magyar kézműves borász. Határozott elképzelései vannak arról, hogy milyen borokat szeretne készíteni, amellett, hogy természetesen hagyja érvényesülni bennük a terroir és az évjárat sajátosságait. Jó borokat készít…..
Van Magyarországon egy olyan, jellegzetesen viszonylag jómódú, elveiben liberális, Budapest belső részében dolgozó, élő, magát kulturáltnak tartó embertípus, amely neheztel a Nemzeti Színházra. Neheztel: azaz nem örül neki, hogy ott és akkor és úgy épült föl, ezért dohogva…..
danmajerle 2010.02.02 01:01:12
@pontilyen:
Ha arra vársz, hogy 100 év múlva a Nemzeti bekerül a panteonba, Shakespeare meg kikerül onnan, akkor készülj fel egy orbitális csalódásra...
Egyébként az ellenpéldád pont engem támaszt alá: kortárs dolgokról nagyon nehéz ítélkezni, de előbb vagy utóbb minden a helyére kerül, és ezen max. egy atomháború tud majd változtatni.
Labdarúgómúltunk emlékei között sok olyan nagyságot találunk, akik koruk kiemelkedő labdarúgói voltak. Kíváncsiak voltunk arra, hogy a teljesítményük között – nemzetközi  statisztikák alapján – voltak-e igazi világrekordok. A vizsgálódás közben értek…..