Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dublin

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zirowe lefoglalózta a kiválasztott tévét, jelezte hogy pontosan mikor megy érte, de a megbeszélt napon csak egy anyázós alkalmazott fogadta. A hetedik bekezdés végére megkapja, de akkor jön még csak a java!Idén októberben vettem egy zsír laptopot, amint van hdmi kimenet, és elbírja…..
Dublin 2009.01.02 23:41:33
ne kerdezgesd folyton. www.tippoldal.hu de most mar jegyezd meg laci koma
A Bush-kormány idő előtt nyugdíjazott dezinformátorai olvasónk levele szerint magyar UPC ügyfélszolgálatában találtak menedéket. Legalábbis ezidáig 3 hete vetítenek mindenféle indokot, miért nem javítják meg Naiv Ügyfél kábeltévéjét. Valójában persze azért, mert év…..
Dublin 2009.01.02 13:48:56
"Nem is olyan szar, ha tudod, hogy másnak legalább annyira" sorozatunk újabb tagja azt mutatja meg, hogy a szerencsétlen Magyarország elé állandóan bezzegpéldának állított Írországban még rosszabb banki ügyfélnek lenni, mint itthon. Egy példa nem példa, de azért jól…..
Dublin 2008.11.17 14:06:28
akartam javasolni, hogy hagyd a 'csaba a permanent tsb-t mert egy kapal sz@r, de mar irtad, hogy valtottal AIB re. En AIB's vagyok, ott minden smooth. :)
Az Invitelnél hosszúra nyúló, izzadságszagú meetingeket tartanak, hogy újabb és újabb kreatív módszerekkel fogjanak maguknak új előfizetőt. Legutóbb a "keressünk idős hozzátartozót és másszunk be hozzá az ablakon" tervezet került elfogadásra, elsőnek a 304310036…..
Külföldi Google-forrásaink érdekes fejleményekről csipripelnek. A nem is olyan távoli jövőben (elvileg már csak párat kell aludni) "global launch" várható. Előre csak annyit árulhatunk el, hogy egy, Google-mércével mérve is nagy durranásról van szó. A jó hír az, hogy…..
MM panaszára, miszerint átverte őt a MÁV pénztárosa, megérkezett a hivatalos válasz. De MM nem boldog, szerinte a levél egy merő hazugság és ezt jól meg is írta, majd megoldásként inkább elhagyta az országot.Tisztelt ....  Megkeresésének kivizsgálása lezárult, azzal…..