Regisztráció Blogot indítok
Adatok
catshannon

0 bejegyzést írt és 197 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemsokára új lemezt jelentet meg a Paddy and the Rats kelta punk zenekar, amelynek Tales From The Docks lesz a címe. Ezen a Bastards Back Home lesz a nyitódal, ehhez forgatott egy road movie-szerű turnévideót az együttes, amelyben magyar koncertek mellett olaszországi és…..
catshannon 2012.11.08 10:39:15
Valószínűleg sokan tisztában vannak vele, hogy Jack Black színésznek van egy zenekara, amit Tenacious D-nek hívnak, amivel rendszeresen koncertezik és lemezeket ad ki. Ahogy Black filmjei, úgy a zenekara sem a komolyságáról híres, így némiképp furcsán hat a nevük egy olyan hírben,…..
Sokan beküldtétek a lenti képet, meg persze magunktól is rátaláltunk, de azt nem sikerült kiderítenem, hogy ki készítette. Mindenesetre az illető elég jól vágja a DOS-os játékokat, ezekből szedte össze a száz legjobbat egy szép listába. Látszik, hogy sok melóval, nagy…..
catshannon 2012.07.11 11:33:58
Jövő héten már mi is beülhetünk a moziba, hogy megnézzük a Csodálatos Pókembert, amely sikert sikerre halmoz.Több országban is megdöntötte a Bosszúállók nyitó bevételét és Amerikában is tarol. Pókember alaposan rávert a Transformers 2-re és így már az övé a legjobb keddi…..
catshannon 2012.07.08 22:05:47
@VRbagoly: jó, hát Pókember mindig is proletár hős volt:)
catshannon 2012.07.08 22:53:02
@Pisti, az aragorn: egyet kell értenem, a Vészmanó a rejtőzködés és a trükkök mestere. Nem is kell, hogy annyira "nagy" ellenfél legyen, mert az nem Pókember ligája, és a képregényben sem bírtam már egy idő után a licitet. A Vészmanós részek ütöttek, mert úgy tűnt, egy igazi, pariban levő ősellenség kreálódott.
Share | A lengyel-svéd-amerikai Chris Maluszynski kapta lencsevégre ezeket a mérhetetlen padlószônyegeket az energiapazarlás fellegvárában, Las Vegasban. (az milyen abszurd már, hogy ez a sivatag kellôs közepén elterülô Rét (spanyolul ezt jelenti a neve) a maga 600 ezres…..
catshannon 2012.07.02 15:20:46
@vittore: ja, 53 nanométert én is rendelek, az még pont nem látható:D
Az egyre melegebb időben, nyári hétvégéken sokan választják a természetjárást, kirándulást időtöltésként, ami tényleg kiváló szórakozás, ugyanakkor veszélyeket is rejthet. A kullancsról mindenki hallott már, sokaknak közelről is volt alkalmuk megismerkedni vele. Lássuk…..
catshannon 2012.06.10 18:26:36
@Ganésha: egyrészt az enyhébb teleket túlélik, másrészt régen volt természetes ellenségük: egy méhfaj, ami azóta kipusztult. Éljen az emberi tevékenység.
catshannon 2012.06.10 23:10:37
@Ganésha: igaz, de ez a tél inkább kivétel, mint szabály, ha elnézed az utóbbi évtizedet...
A természet önszabályzásában bízom. Sajnos a faji diverzitás egyre csökken, de talán akad még olyan, amelyik felfedezi a kullancsban a "kaját".;)
Egy videó, amit nem érdemes hosszan kommentálni. Ezt végig kell nézni. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke saját beosztottjaival és két diákújságíróval csap össze az MTV Maradj talpon! című vetélkedőjének stúdiójában. A felvételt csak a 19. Országos…..
catshannon 2012.06.05 07:15:37
@Rose and Lily: ja, ma már mindent rövidítenek. tiszta mz/x.
Filmdroid TOP 10 mozis űrhajók 2012.05.26 12:00:00
    ”Prometheus Has Landed”. Alig két hét és a mozikba kerül a nyár egyik legjobban várt alkotása, az Alien előzményfilmje amelyben az emberek egy Prometheus nevű hajóval jutnak el az LV-416-os bolygóra. Ma újra a sci-fi világába teszünk kirándulást, jöjjön…..
A nagy világvége-hisztériához alkalmazkodva mi is összeállítottuk a listánkat. Íme a tíz legjobb film, amit mindenképpen látnod kell, mielőtt bevégzi az emberiség. Tekintsd lelki felkészülésnek, ötletbázisnak, vagy csak szimplán délutáni/esti szórakozásnak. A lista ezúttal…..
Apocalyptic Love címmel május 22-én jelenik meg Slash új szólólemeze, amin az előzőhőz képest az az óriási változás, hogy nem vendégekkel, hanem egyedül az Alter Bridge-ből ismert Myles Kennedyvel énekeltette fel az egészet a volt Guns N' Roses-gitáros. Erről az albumról lehet…..
catshannon 2012.05.14 14:11:13
@kgabesz: Nézd már, hogy megsértődött valaki:) Zseniálisnak amúgy nem mondanám. Sablonosnak inkább. Ugyanazokat a lickeket süti el albumok óta. Amúgy szeretem Slash-t, felesleges nekemesned.:P
catshannon 2012.05.14 14:17:17
@kgabesz: Persze, értelek én, csak épp fikázhatnékom volt:) A pozitívumokat úgyis leírtátok már páran. Annyi, hogy nem tapsikolok feltétel nélkül mindenre, amit csinál! Písz?
Kevés olyan, igazi gyökér van a rockvilágban, mint az ötvenedik életévét nemrég betöltő Axl Rose. Az egykori indianai parasztlegény hosszú, keserves szopásokkal teli, rögös utat tett meg azért, hogy feljusson a csúcsra, ahol aztán eltöltött pár, mániákus egoizmusával a…..
Aztaqrva...! A régi mániám... 2012.02.24 06:00:00
Tisztázzuk rögtön az elején, hogy nekem speciel semmi kedven végigmenni tankkal Románián. Miért is lenne, ha egy hiánypótló alkalmazásnak hála, teleszórhatom a fél világot a történelem összes jelentősebb és ismert erejű nukleáris fegyverével? A Nukemap-pel ugyanis a 20…..
A Samsung már megnevezte a következő telefont, amely nagy érdeklődésre számít. Ez a sikeres Galaxy S sorozat következő darabja, a Galaxy S és S II utódja, a Galaxy S (GT-I9300) III.  Sokan, jómagam is, nagyon várjuk, hogy láthassuk ezt a telefont, de az már most biztos, hogy erre az…..
2perc Odú-ház az erdő mélyén 2012.01.17 17:23:15
2perc.blog.hu..
catshannon 2012.01.19 16:40:00
Kivételesen nem egy konkrét termék, hanem az áruház "családbarát" intézkedéseit kihasználó nem vásárló vendégekkel szemben emelte fel a billentyűzetét Magnus Heron. Szerinte el kellene gondolkodnia az IKEA-nak, hogy mennyiben járul hozzá a kulturált bútorvásárláshoz, hogy a…..
Tűnhet ez a cikk egy Nirvana-rajongó paranoiájának, de az még inkább feltűnő, sokak részéről milyen szenvedélyes utálat övezi a zenekart, ha szóba kerül. Most, a Nevermind megjelenésének évfordulója kapcsán sok cikk jelent meg a különböző blogokon, amit sok-sok komment…..
catshannon 2011.11.29 22:49:07
Akik a Nirvanát útálják, többnyire úgy érzik, elvett tőlük és a világ mainstream zenéjéből valamit, és azt egy silányabbal helyettesítette, sőt, ez a kiindulópontja a mai zenei sivatagnak is szerintetek. Ez a problémátok középpontja, igaz? Nem is az, hogy képzetlenek voltak, vagy hogy érdemtelenül nagy sikert kaptak, hanem hogy minden mást kiszorítottak hirtelen. És hogy nem lehetett kikerülni, az folyt a csapból is. Bár ezt legalább ilyen gyakran felhozzák a Guns N' Roses ellen is! (ez amúgy inkább a marketing uralmának kezdete, de ez már tényleg messzire vinne...) Azt viszont nem értitek meg, hogy itt a jelenség van mérlegen, és nem csak a zene, és nem csak Kurt. Valami olyannak volt a zászlóvivője a Nirvana, ami már érett egy ideje, amire szükség volt - és aminek egyáltalán nem akartak élharcosai lenni, hanem indikátorai voltak, nem más. És úgymond erre voltak predesztinálva, mert náluk jobb indikátor nem lehetett volna: amilyen őszinteséggel és erővel Kurt át tudta adni az érzéseit a zenébe, ahogy beletette a lelkét, annak talán mai napig nem láttam párját. Mindez azért is megdöbbentő erejű, mert ezek erős fájdalmas, negatív érzések. Mi az, amit leváltottak? Igazából a '80-as évek zenéje egy nagy kalap szar volt, tupírhajú, szintis, hedonizmusban taposó fos. Ezért nem kár. Minden más alkotás is az elmagányosodásról, ridegségről szólt a '90-es évek elején, nézzetek bármilyen filmet kb '93-ig. Szóval ezért nem érdemes útálni a Nirvanát szerintem.
Most viszont látszólag szembefordulok azzal, amit eddig mondtam: azt hiszem, nem is feltétlen kell megértenetek a jelenséget, pláne nem azonosulni vele, senki nem várná el, hogy Nirvanát szeressetek Guns/LedZep/akármi helyett, ha együtt nem megy. Azt, hogy milyen unalmasak voltak zeneileg a kétezres évek, el nem lehet mondani, de próbálom kivárni inkább az új paradigmaváltást, és addig is a régi zenékkel jól elvagyok, és szarok bele, mit nyomnak a mainstreamben. Sajnos, mikor múltkor megnéztem egy Nirvana-koncertet, az a kellemetlen érzésem támadt, hogy Kurt volt az ős-emós, talán főleg azért, mert nem tudok már azonosulni azzal, hogy az ember ilyen mélyen kitegye magát a negatív érzéseinek. Mindezzel együtt, ahogy írtam, a hipnotikus előadóereje miatt nagyon tisztelem Kurt Cobaint.
Bocs, hogy ilyen hosszú lett.:)
Idén márciusban mutatkozott be a közönségnek Kispál András új zenekara, akikkel az első interjút annak idején itt olvashattátok. A csapat eddig viszonylag kevés koncertet vállalt, nagyon hamar belevetették magukat debütáló nagylemezük munkálataiba. Ennek eredménye a  most…..
catshannon 2011.11.29 09:21:10
@hagyma: +1
Valami természetes kedves nemtommi van benne, ami a kiscsillagból kiveszett és csak az uncsin gitárnyűvés meg a póz van...
A tegnapi iPhone bejelentés valóban nem hozott igazi meglepetést, de nem értem a fanyalgókat, mert jelentéktelennek vagy csalódást keltőnek egyáltalán nem nevezhetjük a tegnapi keynote-ot (hacsak amiatt nem, hogy az iPhone 4S magyar szempontból a legrosszabb elnevezés - “négyes…..
B-oldal TOP10 RHCP-dal EVÖR 2011.08.30 07:00:00
A 2011-es év egyik legrosszabb pillanata eddig az volt, mikor kinyitottam a Slane Castle DVD tokját és nem volt benne a DVD. Lejátszóban? Nem, ott sincs. Azóta sem találom. (Nyilván valamelyik barátom annyira megszerette, hogy azóta is a lejátszójában csücsül. Nincs éppen pont…..
Miért nem megoldás az atomenergia az energiaválságra?A Föld felmelegedése továbbra is a legsürgetőbb tünete annak, hogy az emberek rosszul bánnak a technológiai civilizációnkkal. Elkeseredetten kutatva egy szén-szegény energiarendszer után, néhány megfigyelő egy „nukleáris…..