Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cifrapalota

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt, amit a szabadkőművesek csinálnak és tesznek, nagyon kevés ember ismeri – de aki sejti, az sem igazán érti. Az általam irányítóknak tartott csoportok azért tartanak véres állat- és emberáldozatokat, hogy bizonyos tröszt-, és vállalat-, és pénzintézet-vezetők a fizikaiból az asztrálvilágra…..
Cifrapalota 2020.10.09 18:34:50
A rend titkos főnökeiről, akikkel kapcsolatban vagyok, és akiktől a második rend bölcsességét kaptam, amit átadtam nektek, semmit nem mondhatok. Még földi neveiket sem tudom és ritkán láttam őket testi mivoltukban...a velük való találkozásaim megmutatták, milyen nehéz egy halandónak, bármilyen képzett is legyen, jelenlétüket elviselni...olyan iszonyatos erőt érzékeltem, amilyet az az ember érez, akinek közvetlen közelébe csap le egy hatalmas vihar villámcsapása, és ez a légzés elnehezülésével jár együtt, mely az éter keltette fuldokláshoz hasonlít...mivel minden egyes találkozás után iszonyatos idegkimerültség fogott el, hideg veríték vert ki, és vér folyt az orromból, a számból és a fülemből.
(Samuel Liddell Mathers , a huszadik század egyik leghírhedtebb fekete mágusa, az Arany hajnal csoport segítője)

A luciferi orákulumot "Agarthi"-nak hívták, és úgy vélték, ez olyan meditációs központ, amely arra összpontosít, hogy a hatalmak fennmaradását biztosítsa. Az Agarthi beavatottjai az asztrális kivetítésre specializálták magukat, és arra törekedtek, hogy hamis vezetőket helyezzenek minden földi civilizáció élére.

Az ahrimáni orákulumot "Schamballah"-nak hívták, és ebben a központban olyan rituálékat hajtottak végre, amelyeknek az volt a céljuk, hogy ellenőrzést gyakoroljanak az elemi hatalmak felett. A Schamballah adeptusai a materializmus illúzióját akarták fenntartani, és minden emberi tevékenységet szakadékba akartak taszítani.
( A végzet lándzsája, Trevor Ravenscroft)
Cifrapalota 2020.10.18 12:09:57
@Szemrád Nándor: Az emberek maguk is keresték a sötét hatalmakkal való kapcsolatot. Hitler például rendkívüli odaadással. A régmúltban kellett, hogy legyen valamilyen nyitás feléjük az emberi faj felől, különben nem tudtak volna hozzánk férni. Az az érzésem, néhány év és minden nyilvánosságra kerül. Amikor kisgyerek voltam már rájöttem, hogy valami nem stimmel itt a földön és rengeteg jel is ezt mutatta, mármint, hogy a belső világom és a külső világ nem egyezik, pedig kellene. A karantén már sok-sok ezer éve létezik, ez a mostani maszkos bohócság nem az igazi karantén. Nem a mostani oltásokkal akarnak implantátumokat elrejteni az emberben, azt már megtették a régi oltásokkal. Mivel ezeket az emberi lélek egy idő után kidolgozza, feloldja vagy akár segítenek is hozzá a jóságos lények, mindig újra megteszik. Most pedig már a gyerekkori oltásokat is fel akarják frissíteni és újabb programokkal ellátni. Persze az implantátumokat máshogy is be lehet adni de kell az ember hozzájárulása pl. megeszi a felkínált gyógyszert, ételt vagy oltást elfogad. Ezt a hozzájárulást pedig ravasz módon próbálják elérni, így látom a dolgot. Olyan, mintha az ember egy szellemi labirintusba került volna. Szerintem a kulcs a félelem felismerése belül és minden élethelyzetben, pillanatban kiiktatni, amennyire csak lehet. Szerintem elsősorban ezen kellene munkálkodni és az, hogy elmenjünk egy tüntetésre vagy tegyünk valamit az enélkül nem fog értelmet nyerni.
Tisztelt blogolvasók és érdeklődők! Most már tudható, hogy harmadik könyvem, az Emberek, Idegenek és Háttérhatalom augusztus folyamán mindenképpen megjelenik! Érdekes és izgalmas olvasmány, talán annak is tudok újat mondani, aki nálam jobban ismeri ezt a témát, és követi David Icke vagy Franz Erdl…..