Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mátrai Márk

22 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Christopher Nkunkuról szóló profilom után a következőt Frenkie de Jongról írom. De Jong jövője lehet, hogy Manchesterben íródik tovább, ugyanis a United megegyezett a Barcelonával abban, hogy a holland ismét együtt dolgozhasson Erik ten Haggal. De Jong nem igazán szeretne távozni Barcelonából (a…..
  Ez a cikkem lesz az első játékos profilom. Tavaly már írtam egyet Kylian Mbappé és Erling Håland összehasonlítása kapcsán, most pedig folytatom ezt annyi módosítással, hogy inkább csak egy játékosra fókuszálok egy cikkben. Az elején szeretném leszögezni, hogy mélyen inspirál Ben Taylor (Thinking…..
A futballt figyelemmel kísérők egyöntetűen azt állítják, hogy Kylian Mbappé és Erling Håland lesznek a következő 10-15 év legmeghatározóbb játékosai, Lionel Messi és Cristiano Ronaldo nyomdokaiba lépve. A francia támadó, illetve a norvég csatár már 17 éves koruktól fogva dominálnak a pályán. Håland…..
A Tampa Bay Buccaneers történelmet írt. A Super Bowl LV megnyerésével első csapatként sikerült hazai pályán elhódítaniuk a Vince Lombardi-trófeát. Tom Brady a hetedik bajnoki címét szerezte meg, ennél több Super Bowlt egy csapat sem nyert a Super Bowl-korszakban! A mérkőzés előtti felvezetőben…..
A Liverpool 2020-2021-es szezonja a klub történetének egyik legbalszerencsésebb, legelátkozottabb szezonja. Sokan a klub környékén már nagyon várják a szezon végét, hogy Virgil Van Dijk és Joe Gomez ismét visszatérhessenek, és néhány új igazolással, szurkolókkal a lelátón próbálják beérni a…..
Magyar idő szerint február 8.-án 0:40-kor, Tampában rendezik a Super Bowl LV-t. Az NFL történetében először jutott be a döntőbe a mérkőzést rendező csapat, a Tampa Bay Buccaneers lesz az első hazai csapat, amely pályára léphet a Vince Lombardi-trófeáért. Az ellenfél a címvédő Kansas City Chiefs…..
December 24.-én megbízható német és francia médiaforrások jelentették, hogy Thomas Tuchelt elbocsátotta a Paris Saint-Germain. Nem sokkal később az is kiderült, hogy Mauricio Pochettino lesz a német utódja, aki élénken érdeklődik a Premier League, különösen az Arsenal, a Chelsea, és a Manchester…..
Diego Maradona kedden, 60 esztendős korában szívinfarktusban elhunyt. A labdarúgás történetének legmegigézőbb játékosának öröksége és hatása felbecsülhetetlen, különösen Argentínában, és Nápolyban. Nem sok sportoló van, akik miatt sajnálom, hogy nem vagyok idősebb. Muhammad Ali, Ayrton Senna, Tiger…..
A rájátszás előtt sokan kételkedtek a Lakersben, de minden kétkedőre sikerült rácáfolnia a csapatnak. Playoff A rájátszásban a Portland Trail Blazerst, a Houston Rocketset és a Denver Nuggetset is 4-1-re győzték le, a döntőben pedig James korábbi csapata, a Miami Heat várt rájuk. James és Davis…..
2020. január 26.-án örökre bevésődött a Los Angeles Lakers, és Los Angeles városának történelmébe. Január 26.-án meghalt Kobe Bryant, 13 éves lánya, Gianna, Gianna két csapattársa, csapattársainak a szülei, és egy edző egy helikopter balesetben Calabasasban. Bryant halála lehetett a…..
Jeanie Buss és Jim Buss nem is beszélnek már egymással, Jeanie úgy érzi, hogy Jim tette tönkre a Lakerst, és a kapcsolatát Jacksonnal, ugyanis Jim nem volt hajlandó később sem visszahozni a legendás edzőt a szervezetbe, és a „Zen Mester” a New York Knicks szakmai igazgatója lett (borzalmas munkát…..
A Los Angeles Lakers nyerte a páratlan 2019-2020-as NBA szezont, amelyet soha nem látott körülmények és tragédiák jellemeztek. 17. bajnoki címükkel utolérték a rivális Boston Celtics-et, azonban a Larry O’Brien trófeáig megtett út még emlékezetesebbé teszi ezt a diadalt. Négy rézszes sorozatunkban…..
A Leeds United szombaton a Liverpool ellen az Anfield Roadon fogja elkezdeni a Premier League 2020-2021-es szezonját. Amikor a csapat kiesett 2003-2004-ben, a klub óriási anyagi gondokkal küzdött, de senki nem gondolta azt, hogy milyen hihetetlen fordulatokat vesz ennek a klubnak a sorsa, és hogy…..
Harminc évnyi fájdalomnak vetett véget a Liverpool FC, megszerezve első bajnoki címét a Premier League megalakulása óta. Az út ebben a szezonban, és 1990 óta is hosszabb volt, mint arra bárki is számíthatott volna. Az, ahogyan bucira verték a Manchester Cityt az idei bajnokságban, amely minden idők…..
  Lionel Messi megszakította az FC Barcelonával folyó 2021-ben lejáró szerződésének meghosszabbításáról szóló tárgyalásokat. Ez a hír tovább fokozta a bizonytalanságot a klub jövőjét illetően. A megbízható spanyol rádióállomás, a Cadena Ser El Larguero című műsorában Manu Carreño jelentette, hogy…..
  A Manchester United az elmúlt 17 mérkőzésén nem kapott ki, 4 döntetlen mellett 13 győzelmet aratott Ole Gunnar Solskjaer csapata, amely sorozatot a nemzetközi futballélet koronavírus általi felfüggesztése sem tudott megszakítani. Utoljára a 2017-18-as szezon elején játszott ennyire jól a United,…..
Három hónapja várják a Newcastle United szurkolói, játékosai, edzői, alkalmazottjai a Premier League ítéletét az esetleges tulajdonosváltással kapcsolatban, azonban a bizonytalanság egyre fokozódik az észak-kelet angliai klubban. A Premier League „tulajdonosi és igazgatói tesztje” azóta is csak…..
Június 17.-én, jövő szerdán az angol bajnokság is visszatér, és folytatja a küzdelmeit. Az elmúlt hónapok során véget nem látó egyeztetések folytak a Premier League, a klubok, a kormány, a rendőrség, és egyéb rendfenntartó szervek, egészségügyi szervek, a játékosok és a vezetőedzők szakszervezetei,…..
Kedden volt 15 éve, hogy 2005. május 25.-én lejátszotta minden idők leghihetetlenebb Bajnokok Ligája döntőjét a Liverpool FC és az AC Milan az isztambuli Atatürk stadionban. Az akkori évek talán legmagasabb színvonalú BL-szezonjának végén találkozott az angol és az olasz csapat egymással, sikerekben…..
Az utóbbi heteket a Chicago Bulls dinasztiájáról szóló Last Dance című dokumentumfilm-sorozat dominálta a sportmédiában. Michael Jordan visszavonulása óta felnőtt egy generáció, amely abban a balszerencsében részesült, hogy nem tapasztalhatta meg minden idők legnagyobb kosárlabdázóját élőben, vagy…..
A Chicago Bullsról szóló dokumentumfilm sorozat rámutat a társadalom és a média sporthoz való sajátságos hozáállására. A „The Last Dance”, a Chicago Bulls 1997/98-as szezonjáról, és az egész dinasztiáról szóló dokumentumfilm-sorozat hatodik része ismét bemutatta a társadalom (ebből kifolyólag a…..
Ha nem erősséged a HTML, és CSS, esetleg azt sem tudod, mik azok, semmi probléma! A blog.hu gyári sablonjait egyszerű kattintgatással is a saját ízlésedre formálhatod, az alábbi módon. Ha mindenképpen egyedi sablont szeretnél, akkor csakis a saját felelősségedre kezdj neki, és feltétlenül legyen…..
Péntek hajnal magyar idő szerint 4:43 volt. Az ébren lévő, sportra kiéhezett magyarországi NFL-rajongók egyszerre hördültek fel Roger Goodell szavai hallatán (Goodell gyakran képes felhördülést kiváltani a hallgatóságból…). A Green Bay Packers a 26. helyre lépett fel a 30. és a 136. (4. körös)…..