Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Freshmaker

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az 1-es szintű MGTOW egy sokak számára érthetetlen kategória, de könnyen lehet, hogy mégsem akkora baromság, mint amilyennek eddig tűnt...
Freshmaker 2020.08.03 23:14:09
@Hemi12: Jaaaa, hogy te barátságot akarsz extrákkal? Hogy néha összejártok dugni? Lehet éppenséggel, de ehhez egy befordult, aszociális, introvertált nőt kell keresned. Biztos, hogy akadnak ilyen nők is, de mivel introvertáltak, nehéz rájuk bukkanni.

Nem értem, hogy miért akarod ezt párkapcsolatnak nevezni, amikor egy ilyen kapcsolatod egy kurvával is lehet: eljársz hozzá hetenként és már érezheted is a táv-társkapcsolati feelinget.

Nem értem, hogy egy normális nő miért vállalna olyan kapcsolatot, ahol nincs közös cél, nincs közös jővőtervezés, csak tinglitangli és digidugi évekig. Ilyen különélős kapcsolatban nem várhatsz a nőtől kizárólagosságot, ha nem ígérsz jövőt, nem várhatsz semmit, azt hiszem ez így jogos.

Vagy félreértelek? Te hogyan képzeled el az ilyen "kapcsolatodat, kifejtenéd bővebben? Mit tudnál adni egy fiatal nőnek a farkadon kívül, amiért megérje hosszú évekig veled maradni?

Elolvastam a blogodat, amiket ott irkálsz a nőkről, meg mernéd mutatni a leendő barátnődnek? Fordítsuk meg, válaszolj magadnak őszintén: ha te nő lennél, választanál egy olyan nőfikázó férfit magadnak, mint amilyen te vagy? Illetve te választanál egy férfiakat fikázó, gyűlölettől fröcsögő nőt magadnak? Nem, ugye? Úgy nem fogsz szeretetet, szerelmet, tiszteletet, elismerést, gondoskodást kapni a nőtől, ha közben alázod és rugdosod.

A nőverési mániádról meg csak annyit, hogy tanuld meg, hogy neked egyetlen dolgot van csak jogod verni, az pedig a saját farkad.

No, sebaj, remélem majd kinövöd a dühkitöréseidet, addig meg beszélgessünk! :)
Freshmaker 2020.08.08 01:26:09
@Hemi12: Nem csak a te blogodat olvastam végig, hanem éppen most fejeztem be Vészmadár összes beírását kommentestül, beletelt pár órámba, de megérte.

Csak negyven posztod van és mindegyik picsányi (hogy az utolsó két beírásodra utaljak stílusosan.) Tényleg kurták, mint az általad említett picsanacik.

Sokat írtál a démonos blogjára is.
Szegény lucius is....

Megnéztelek a facebookon. :)
Freshmaker 2020.09.04 20:44:00
@The Cortez: Én nem értelek téged, olvasom a blogodat és nem derül ki nekem, hogy melyik kapura játszol. Most akkor akarsz nőt magadnak, vagy nem akarsz? Akarsz párkapcsolatot, vagy irtózól a gondolattól? Akarod az utódodat, vérvonaladat tovább vinni és családban felnevelni, vagy nem akarod. Esetleg csak utódot szeretnél majd, de születése után takarodjon a nő az életetekből, mert te majd gondozod és felneveled?
Olvasom a blogod, de a célod nekem nem egyértelmű. Mit szeretnél valójában? Élni egy nővel,vagy pusztuljon ki a földről a női nem?
Ezt nem gúnyból kérdem, de elolvastam a blogodat és nekem tényleg nem tiszta a célod és az üzeneted. Én azon kívül, hogy a nők mindig és mindenben szarok, itt még mást nem olvastam.
Tényleg csak ennyi lenne a magyar redpill és mgtow mozgalom és az ideológiája? Mert ez így gyakorlatilag és szellemileg nagyon-nagyon soványka...