Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Toxicus

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Akkor most mindenki haza 2011.11.29 12:23:00
Állítja egy hölgy a buszon. Go back to fuckin' Niggeragua!!!"211111..
Toxicus 2011.12.07 14:21:36
@blue_human_brain: Nem feltétlenül primitív az, aki egy nyilvánvalóan szürreális élethelyzet ellen felemeli a hangját. Én is utálnám, ha a Combinón a világ söpredékével kéne együtt utaznom. Persze erre lehet mondani, hogy nem kellett volna gyarmatbirodalmat építeniük, de egy mai angol huszonévest hadd ne érdekelje már az, hogy az ükapja tevékenységéért elvileg neki kell bűnhődnie.
 Pedig milyen harmonikusnak indult a kapcsolat, ugye. Kedves Párok, Pártalanok! Évek óta rendkívül harmonikusnak idnuló kapcsolatban élek. Azóta a kezdeti összhangnak nyoma sincs, két neveletlen külyök tapossa két lábbal, üvölti szét teli torokból egykor volt nyugalmam…..
Friend of Liberty Nő a tét 2008.08.29 19:39:00
Nancy Pelosi gyermekmondókája óta tudjuk, hogy 'Obama jó, McCain rossz' (muhaha!). Ehhez képest a 'rossz' McCain egy nőt (!) választott alelnökjelöltjének, méghozzá nem is akárkit, hanem az egykori majdnem Miss Alaszkát, Sarah Palint, aki élesen ellenzi a terhességmegszakítást…..
Toxicus 2009.01.08 18:28:42
@Friend of Liberty: Ilyen hozzászólás után kritizálod valaki stílusát? Az olcsó ironizálásod is csak azt hivatott leplezni, hogy nincsenek érveid. Persze neokon körökben lehet, hogy mások nyelvtani elírásai a saját messianisztikus igazságérzeteteket erősíti. ACI nyilván nem tökéletes, hiszen Ő az evolúcióval egyetemben fejlődött, míg a ti világotokat ugye hét nap alatt teremtette Isten (tökéletesre), és célt is adott: a szentföld védelmét.