Regisztráció Blogot indítok
Adatok
munga

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Miattam vannak a dugók! 2010.06.02 13:17:00
Tehát, ha álltok a dugóban, engem szidjatok. A dugók ugyanis így keletkeznek, és ezért én vagyok a felelős. Ezeket a hibákat én követem el, csak én. Mert ti nem. Ugye, nem? Mai cikkünk blogposztja...
Úristen, jobbra is egy, balra is egy, a hónom alól is robogósok bújtak ki. Budapesten még sosem gyűlt össze ekkora tömeg belőlük: ma reggel a Citadellán mintegy 350-400 gép várta, hogy meginduljon a felvonulás. Az első magyarországi Robogófesztivál nyitórendezvényeként az…..
Egyre népszerűbbek a kicsi, olcsó és kedvező fogyasztású robogók Magyarországon. Előnyük megkérdőjelezhetetlen: a forgalmas nagyvárosokban nem lehet ellenfelük semmilyen más közlekedési eszköz sem. Gyorsak, fenntartási és üzemeltetési költségük alacsony, kezelésük…..
Belsőség Azonnal átvehető 2009.04.21 11:30:00
Valószínűleg minden sport vagy sportos kocsi legkockázatosabb időszaka, amikor az újdonsült tulaj átveszi, és a kezdeti óvatoskodás után már úgy érzi, uralja az erőket. Valószínűleg élő példa erre a hét végén történt esemény, mivel állítólag a járművet pár napja…..
Dzsía, Hemör, bekapcsol a turbó. Ugye hátborzongató? Ha mégsem, mindenképp olvasson tovább! Ha borzong a háta, de érdeklődik a jelenség iránt, továbbolvashat. A sokmentőöves BibendumMislejnA francia gumigyártó nevét mislennek kell ejteni. A magyarok gyakorta mislejnezik le, a…..