Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Azbiztos

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Up-update!! A vásárcsarnok magára maradt, a MészárSteak elköltözött a Hegyvidék bevásárlóközpontba a XII. kerületi Apor Vilmos térre. A fiúk a legalsó szinten találhatók, a mozgólépcsőtől jobbra.  Update! A fiúk leköltöztek a csarnok alagsorába az ottani…..
Forex-Killer CloveriX 2010.11.17 20:51:00
Már több forrásból hallottam arról a robotról, amiről most én is írni fogok. Ezek a források nem mindent ígérgető honlapokról származnak csilli-villi marketinggel, hanem az olvasóimtól. Többen is jelezték egymástól függetlenül, hogy érdemes lenne ránéznem. Meg is tettem.…..
A következő kérdésre a Zugügyvéd is szívesen várná egy Bv. jogban otthon lévő  kolléga magyarázatát.Szia Zugügyvéd!Mi alapján döntik el,  hogy egyes  vádlottakról leszedek a bilincset a tárgyalóteremben, míg másokkal úgy bánnak, mint Hannibal…..
Nem szeretem a felsőfokot, mert állandó alkalmazásával megöljük a különbségeket. Most mégis szükségét érzem: a második Orbán-kormány eddigi legsúlyosabb, legtöbb vitára esélyes és egyben legkockázatosabb döntését jelentette ma be Matolcsy György. Az elmúlt húsz év…..