Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dombospetya

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Év végén mindenféle vérnyomásproblémáim támadtak, mert balga módon nem fogadtam meg nagyapám vonatkozó bölcsességét: "magas vérnyomása annak van, aki méri", amely mondás mélységes igazságtartalmát alig csökkentheti az a tény, hogy az öreget végül is…..
örökre szívembe zártalak miez? 2009.02.12 20:51:00
Négy férfi, akik mind világhírűek. Négy férfi, akik önerejükből lettek azok, akik. Négy férfi, akik soha nem tévesztenek a választásban (itt beúszik egy szörfös, borotválkozva és miközben elegánsan végighúz az arcán, mosolyogva kitér egy őt bekeríteni igyekvő hullám…..
Dombospetya 2009.02.15 09:44:46
Bár én csak török kamionosként beszélem kissé az angolt, egyetértek lajossal, ha egy vízen horgászunk, akkor lehet on is. Lásd még: www.laketekapo.com/gallery/lake-tekapo-fishing.html
Egyébként pedig nem úgy tűnik, mintha annyira komolyan vennék az angol struktúrát, pl. Russian in the School. Az is lehet, hogy ez a garázsrockos polgárpukkasztás egy eszköze részükről.
A ma reggeli több szempontból is a szakítósblog történetének egyik legjobbja lehet, ha nem kamu, de ez most nem érdekel. Nézzük, miért lehet a legjobb: 1, a szűz csaj randizik 2, a faszi ezredesével gond van 3, a kastélyszállóban bekapcsolja a meccset. Mellé rengeteg meglepetés…..
Ebben a pillanatban jutott eszembe, hogy pontosan egy évvel ezelőtt milyen szívesen társalogtak kommentezőink arról, ki mit tesz az asztalra. Hátha most is kialakul az ünnepi diskurzus. Felütésképpen: nálunk libacomb lesz aszalt szilvával és puliszkával, desszertnek bejgli, bornak…..
Tomvécces Lerobbant biciklik 2008.07.31 07:47:00
 Lerobbant biciklik, leesett lánccalEsőben áznak rozsdás kormánnyalValahol lenni kell egy árvaháznakOda viszik el a sok megunt tárgyatA szeptembert idézi nékem a nyárAzt hiszem, el kéne búcsúzni márA július sehol sincs, csak a szerelemMint lerobbant bicikli az…..