Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Al Powell őrmester

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A harmadik Die Hard után elég sokat kellett várni a következő részre, a negyedik szépen hozott a kasszáknál, a stúdió látta, hogy van még erő ebben a franchise-ban, így felvetődött a folytatás lehetősége. Bruce Willis is benne lenne, de nem igazán hallhattunk arról, hogy valaki…..
 Alien vs PredatorA Halál a ragadozó ellen 2/2007/Felirat Trailer Bővebb infó Intro Mindenki tudja, hogy volt egy első(2004es) rész, amiből nem nehéz azt a következtetést levonni, hogy lett belőle egy második is, már csak a szebb és jobb jövő reményében bízva. Azt…..
Al Powell őrmester 2008.07.31 01:17:43
Ez 1-es!

Egyetlen látványos jelenet van benne, de az minden. Ötlettelen az egész film, fantázia teljes hiánya érződik rajta (ahogy írtad is üzenetben hiányzik belőle a karizmatikus főszereplő) tinihorror-t csináltak belőle. Óriási hiba volt. A vége orbitálisan el lett cseszve.

A szőke cicababa ahogy megpróbálta megdugatni magát a N'Cynk Carter-féle csávóval, még úgy feloldó kotyvalék akart lenni a filmecskében, de ennyi tellett tőlük. Aztán a szőke csajt kinyírja a Predator véletlenül? Ugyanmár, emberek! A film egyetlen pozitív, romantikus szálát is megsemmisítették ezek a bénagépek.
Nincs mi elvigye a néző figyelmét. Én azt vártam, hogy az 1-en túlteljesítenek majd, de még lejjebb vitték. Kritikán aluli teljesítmény a Strause testvérek "kameráitól". Vigyék csak vissza az űrbe az egészet és más csinálja meg. Az Alien-eket eleve utálom. Érződött is a mozin, sokkal inkább a nyálkás faszom lényekről szólt, mint a Predatorokról. Dacára annak, hogy utálom az ALIEN-eket sok jelenetben még ezt a fajt is szégyenbe hozták.

A legnagyobb jóindulattal se tudok rá 2-est adni. Egy az egyben megbukott nálam az Aliens Vs Prdator 2- Requiem. Végtisztesség. Valóban az, a Strauss testvérek távozhatnak a rendezői székből. Nekik olyan filmek valók, mint a Rémálom az Elm utcában 10, 11. Ilyen gyermeteg, nevetségesen amatőr horrorokat talán meg tudnak csinálni jól, de AVP filmhez dúnsztjuk sincs

AVP3 ? ha megint ők csinálják, akkor már inkább nézem újra az első AVP-t.

Kedves Strause fivérek! Nevetségesen szarok vagytok ehhez a műfajhoz. Kaptok egy tollat, egy füzetet meg egy tanárt. Üljetek be a filmrendezők órájára, mert van még mit tanulnotok olyanoktól, mint Paul W. S. Anderson. Ő már az első résszel bizonyított, no meg a Mortal Kombat-al, hogy van mit keresnie Hollywood-ban!