Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blszfmr

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Térj meg, Viktor! 2007.01.16 07:00:00
A tegnapi párttabló koccant kissé a Magyar Nemzetben megjelent rágalom- és fenyegetésfüzérrel, miszerint Schmidt Mária, Áder János (?!), valamint barátjuk, Gonosz Nagytőke pártot készül alapítani. Pont olyasmit, mint amivel Pokorni Zoltánt vádolta meg a Pravda pár hónapja:…..
blszfmr 2007.01.16 10:56:31
TWA
egyet mondj meg nekem: romlott a gazdaság helyzete az elmúlt 5 évben?

nem a szokásos pepecselést kérek, az állam helyzetét ismerjük, ilyenkor hivatkoznak az államháztartás helyett a gazdaságra, bár az sem tűnik jó példának

a kisvállalkozók

(akiknek külföldön nem automatikusan meghalás volna a sorsuk, szakmámbeliek Cipruson, GB-ben stb. vígan élnek állami állások nélkül, önállóan, ez ugyanis nem jelenti automatikusan hogy életképtelenek - sok szakma nem igényel több száz fős céget se gyártósort)

a kisvállalkozók közül sok került nehéz helyzetbe, a járulékterhek tavaly duplázódtak, a költségek általában nőttek

nyugdíjas rokonnak már most, a tényleges emelések és bizonytalan költségek - dobozdíj, 300 ft az orvosnak stb. - előtt 11 000 Ft havi költségről 23 000 ft-ra nőtt a gyógyszerköltsége januárban, a további ötletek ezt havi 25-30 ezere viszik fel

nem baj majd meghal, nem éri meg élnie, éljen a szociáldariwinizmus, 90 körül (70-80 körül, a többség) menjen fel egy hegyre és haljon meg békében

például a koleszterincsökkentő szerekért, a korábbi ár háromszorosát kell majd fizetni, csak hogy tudja a sok fóbiás, a felnőtt lakosság több mint 50%-a érintett, ésd a megelőzésre se fognak pénzt adni, hamer a gyógyszerekre nem adnak támogatást..

ha valaki egy 18 év körüli gyermeket nevel, akkor tandíj, ha kettőt akkor kétszer.. miért nem tervezték meg előre, hogy minimum 5 év legyen köztük, ha orvosira megy a gyerek akkor több, hogy ki tudják fizetni? :)))

egy 6 fős családot 2 gyerekkel két élő nagyszülővel ez az egész több millió forinttal, de legalábbis százezrekkel megrövidít, ezt igazságos teherviselésnek nevezik, csak nem mindegy, hogy havi 2 millióból viselünk tehert, vagy minimálbér 2x + 2 x átlagnyugdíj - ból

(nincsenek százezreik)

ha reálisak a számításaim, és a környezetemben ez a jellemző, akkor igazán érdektelen Orbán Viktor mint téma, nem igen zavart a vallásossága, ez legyen a legkisebb baj amíg nem teszi kötelezővé a keresztet meg a hiszekegyet az ovitól..

unalmas ez a fóbia, szar van, sokunknak szar van, nem vagyunk kíváncsiak a mellébeszélésre meg a mosdatásra
w A mélység titka 2007.01.05 16:30:00
Ma este nyolckor az m2 leadja Leni Riefenstahl kitűnő filmjét, a Mélytengeri hangulatokat. Leni Riefenstahlt nem óceáni búvárfilmesként ismerjük, hanem mint Hitler doku-propagandistáját. A doku-propaganda címerállata a mi korunkban Michael Moore, ez az igénytelen, hazug és primitív…..
w Ajándék erős gyomorhoz 2006.12.24 07:11:00
Karácsonykor nem lesz blog, engem is békén lehet hagyni pár napig. Moderálni azért majd benézek, úgyhogy nem érdemes bomolni. Hoztam valamit ajándékba. Nem kell megijedni, ebből nem lesz gasztroblog, Stahl Judit-rajongásomat is kordában tartom, ez most az ünnepi kivétel. Viszont…..