Regisztráció Blogot indítok
Adatok
truebaba (törölt)

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A MediaMarktnak néha egészen elképesztő árai tudnak lenni, általában az egyszerűbb, eldobható dolgokra. Laci egy logikai fejtörőt talált egy hirdetésen, amivel mit sem sejtve már be is húzták a csőbe a gonosz reklámszakemberek, a Homárral együtt: A múltkor akadtam rá egy…..
truebaba (törölt) 2009.08.28 18:17:48
@reunalla: befogadni rendben, etterem felujit csak utan.
cak ha van 1 kilo akkor.
irni en: jiechae.jie@hotmail.com
Hogy egy kicsit fel tudjunk éledni a veszprémi sokkból, első adagnak jöjjön egy kis felhőtlen kacagás. Pálnak két év boldogság után felrobbant a Tescóban vásárolt kenyérpirítója. Ez olyan sokkot okoztt neki, amit csak szabadversben tudott megfogalmazni, gyerekkorunk jól ismert…..
Tékozló Homár A backdoor halála 2008.08.07 16:27:00
Rókarobi egy kétségbeesve ordító backdoor-üzenetcsaládot talált az irodájuk konyhájában, ami láthatóan így sem elég hatékony. Legfőbb hibája, hogy nem eléggé bunkó, nem helyez szankciókat kilátásba, de még vicces helyesírási hibáktól sem hemzseg...
Jenő 60 órányi szenvedés és 10 rongy kiadása (plusz TB) után elgondolkozott azon, hogy miért csak a kuyájának jár tisztességes orvosi ellátás. Az orvos neki csak annyit mondott, hogy ne igyon kólát és bírja ki, viszonthallás. (A Homár látott már olyat is, hogy …..