Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsoleee

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hetek óta változó idegességgel olvasom azoknak az idiótáknak a kommentjeit, akik teljesen random cikkek alatt fröcsögnek a meccsrejáró emberekre, és azt követelték, hogy vegyék el az emberek szórakozását. Most végre örülhetnek, szar lesz nekünk is. ..
Zsoleee 2020.11.09 15:11:33
@Zsolteee: @il_mio_nome_é_nessuno: a te adód kilo kenyerre is kevés. Ne a Fradit emeld ki mert az osszes kap,viszont a Fradi az egyetlen amelyiknek van azert beveteli oldalon is valami
Zsoleee 2020.11.09 15:18:42
@cardiobascuralis: kicsit informálódnod kellene mielőtt hülyeségeket írogatsz. A stadion árát már becsengették, mert a környező földterület az államé lett amiből simán kijön a stadion ára. Attól mert egy fóbiás idióta vagy, nyugodtan utána nézhetnél a dolgoknak.
Zsoleee 2020.11.09 15:24:46
@Rorschach: a Telekom nyugodtan szponzorálja tovább a Fradit, a Groupama szintén. Arra nem gondolsz hogy van akit így érnek el ezek a cégek? Személy szerint azóta van biztosításom a Groupamánál mióta a Fradinak fizet, a Telekomnak havonta mindent összevetve 60ezret fizetek, ez csak addig lesz így amíg a Fradit szponzorálja. Sokan vannak így nyugodj meg.
Ha végiglapozzuk a Wizz Airhez az utasoktól érkezett kérdéseket, nem meglepő módon az merül fel a leggyakrabban, hogy van jegyünk, de a járvány miatt nem akarunk utazni, mikor adjátok már vissza a pénzünket? A cég utolsó Facebook-posztja alatt  a Wizz embere, vagy robotja próbál is mindenkinek…..