Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szuper titkos nikk

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerbiában mától nem használhat gumilövedéket a rendőrség, a Radovan Karadžić elfogása után rendezett demonstráción történtek miatt. Felfüggesztettek hat rendőrt is, akik a vizsgálat szerint túl keményen léptek fel a tüntetőkkel szemben július 29-én Belgrádban. A…..
Gergő küldte be az Amorphoust, ami mesteri szinten valósítja meg az értelmetlen, véget nem érő disztrojt. Felülnézetből látunk egy hatalmas bozótvágóval rohangáló embert, vele kell mindenféle amorf szörnyeket levágnunk. A szörnyek ötletessége és a játék remek zenéi miatt…..
szuper titkos nikk 2008.09.16 12:29:09
Gyorsabb, mint az ember - viszont az ordítás és integetés megállíthatja. Itt legalábbis sikerült.   ..
autózz! Baleset egy darázs miatt 2008.09.13 07:45:00
Érdekes kérdést vetett fel levelében Maja. Mennyiben hibás az autó vezetője, ha egy darázs miatt balesetet szenved? A sofőr felelőssége ilyenkor a karambol, vagy a rovar az egyedüli oka, mint amikor egy őz ugrik elénk az útra? Mi a véleményetek, megérdemli a történet írója a…..
Miért épp nem Mo? A mentő pizza 2008.08.20 14:54:00
Fellelkesülve, hogy megismerhettem az úszózseni felkészülésének legfontosabb elemét, miszerint minden szembejövő embert meg kell enni szőröstűl-bőröstűl, és leöblíteni egy oázissal, elkezdtem a felkészülést.Hogy az aklimatizációval négy év múlva ne legyen baj, Londonba…..
Olajmezőt találtak az Alföldön? Aranybánya nyílt a Bakonyban? Lobbizórobotot fejlesztettek ki a Műegyetemen? Nem tudunk róla, ennek ellenére a héten a sajtó elkezdett foglalkozni azzal, hogy hol is legyen a budapesti olimpia helyszíne. Most egy picit felejtsük el, hogy láttuk a…..
Még 24 órája sincs, hogy elindultunk, de már több olvasói levél érkezett címünkre. Mindez azért is figyelemreméltó, mert a statisztikák szerint az emberek többsége, félve a retorzióktól nem mer beszélni munkahelyi problémáiról, az őt ért…..
AUTÓSKÁRTYA Mi van??? 2008.09.01 08:42:00
Nyomásra eredeti képkivágás.Mindennapi rutin a flickr-t túrnom. Hazai vonatkozású valamit találtam, ez a valami balul sült el nagyon. Úgyhogy fentebb láthatjátok. Ámulok és bámulok. Pontosítok, _sikítvavisítok_. Ja, és részben idézem a kép készítőjét:Könyörgöm,…..
Múltkor a legaktívabb bloggerek toplistáját tettük közzé. Most pedig következzen a legaktívabb hozzászólók élmezőnye. Vajon mi kell ahhoz, hogy valaki több mint 19 ezerszer írja le a véleményét blogokon, nem egészen két év alatt? Grafomán Top 10: sarasvati / sütifej…..
Na kérem, a címben az instrukció a Deconstructionhöz: földig kell zúzni épületeket pár bombával úgy, hogy nekünk nem lesz bajunk. Előre a tiszta városképért!..
szuper titkos nikk 2008.09.10 15:11:40
Srácok, nem kertelek, ezen fel fogja magát húzni pár ember...de nagyon. De tényleg olyan bögreösszeroppantósan. Szóval az a szitu, hogy Veress Jenő a Népszava online munkatársa megtalálta a neonácikat, gárdistákat és a budakeszin felállított táborukat. Nem is tudom, hogy írjam…..
Átvágó Újra itt az Átvágó! 2008.09.10 11:27:42
Kedves leendő játékosaim, nem is gondoljátok, hogy milyen boldog vagyok: végre hivatalosan is újraindítjuk az Index-szel kedvenc kvízjátékunkat. Az Átvágót készíteni nem volt rossz mulatság, de állítólag játszani is érdemes vele :) - legalábbis így tudom attól a rengeteg…..
Időrendben nem ez a beküldött anyag következne, de előrébb vettem, mivel nekem is évek óta fáj a címben olvasható félrefordítás. Az érdem Póké, hogy emlékeztetett rá:Nagyon szeretném, ha megemlítenéd kedvenc ordas félrefordításomat, amit azért is gyűlölök, mert még…..
Ide jutottunk, már a Vaterán se vásárolgathat nyugodtan az ember. Mindenütt ott vannak, elfoglalják a kulcspozciókat és elszvják a levegőt a becsületes magyar emberek elől. Alkotmányozó országgyűlést és önvédelmi miíciákat követelünk a tárgyviccelők ellen!..
szuper titkos nikk 2008.09.08 12:15:13
Bio kakaós csigával, almával és ásványvízzel várja a zöldtárca a Batthyány téren, a Duna-parti kerékpárút mellett a munkába biciklizőket hétfőn reggel, írta közleményében a KvVM. Szabó Imre környezetvédelmi miniszter itt hirdeti meg a Bringázz a munkába! Hadd lássa a…..
Egy megtört nemzet kíséri feszült figyelemmel az egyre inkább magára maradó Gyurcsány bozótharcát a törpepártját maga mögött tudó mind magabiztosabb Fodorral. Egyre inkább úgy néz ki a dolog, hogy Dávid legyőzi Góliátot. Gyurcsány többször megerősítette azon…..
szuper titkos nikk 2008.09.05 20:27:07
Van az a szint, amiért még az Irigy Hónaljmirigy show-inak, vagy Sas József kabarétréfáinak kiötlői is bocsánatot kérnek, és ha létezne az időgép, nem azért utaznának vissza, hogy Microsoft-részvényeket vegyenek, hanem hogy kitöröljék azt a pillanatot a történelemből, amikor…..
 Mint már korábban finoman utaltunk rá, a tibetieket nem tartjuk jobb fejeknek a világ egyik népénél sem - kivéve talán a szlovákokat -, s azt sem gondoljuk, hogy a tibeti kultúra mélyebb, magasabb vagy akármilyenebb lenne mondjuk a nyugatinál. És azt se gondoljuk, hogy kis…..
[TKO] Trópusi Vihar 2008.09.05 06:45:00
 A tegnapi nap folyamán szerencsém volt megnézni véleményem szerint az év eddigi legszórakoztatóbb filmjét, ami azt nyújta, amit az ember elvár tőle, a nagybetűs SZÓRAKOZÁST. Előzetesen 3 dologtól féltem a filmmel kapcsolatban, egyrészt attól, hogy  az előzetesekben a…..
Vicces, de nyílt napot tart Colbert híd, ami végül a kevéssé önirónikus Megyeri híd névre hallgat majd. Ebből az alkalomból a szerencsések szeptember 13.-án ide-oda birngázhatnak majd az északi oldalán. Két órán keresztül.A Kerékagy megpróbált már nyílttá…..
Én csak azt nem értem, ha a MÁV hibájából kell a jegyet visszaváltani, akkor miért számoltak fel kezelési költséget? Ideje lenne, ha végre a kedves MÁV, MÁV-Start utasközpontú lenne, és nem akarná úton, útfélen lehúzni az embereket...   Tisztelt(?) MÁV-START ZRt.!…..
szuper titkos nikk 2008.08.27 16:49:37
Na röviden itt is leírom a mai sztorit, hátha érdekel valaki. Ami nagyon kiakasztott, hogy az 1770 ft-os jegyből visszaváltáskor 1325Ft-ot kaptam vissza, a többi "kezelési költség".

--------------
Szóval elmehet a jó K.A.-ba az összes mávos illetékes elvtárs.
Keletiből mennék Siófokra. Két vonat jöhet szóba, az egyik 10:00-kor indult volna az 11-esről, a másik 10:15-kor az 5-ösről a nagynehezen megtalált papíralapú menetrend szerint.
Háromnegyed tíz tájban kezdtem keresgélni, gondoltam, megnézem a 10 órait, ha felférek, veszek pótjegyet, elmegyek azzal. Ekkor kaptam egy bélyegzőt a jegyemre. Természetesen a 11-esen nyoma sincs a vonatnak. Kivételesen valami csoda folytán akkor még tudtam a vonat nevét és értettem is amit a hangosbemondó elmondott: a 2-es vágányról fog indulni (vajon miért van a menetrendben 11? Namind1) Kijövök a majomketrecből, egy kissé ittas hajléktalanra emlékeztető, MÁVellenőr feliratú mellénybe öltözött egyén óbégat (bocs, de arra a hangra nincs jobb szó), hogy jegyeketbérleteket! Két perce mentem át köztük befelé... mijafasztakarnak? Na mind1, nénike még emlékezett rám, kiengedtek. Nagytábla előtt akkora tömeg, hogy mozdulni alig lehet. Megnézem, a tízkor induló valóban a 2-ről megy, de közben tudatosul bennem, hogy külföldről jön - ergo ülni csak kevés eséllyel fogok rajta. Inkább a 10:15-ös, oda pótjegy sem kell. A táblán vágányszámnak semmi nyoma. 10:15 körül végre megjelent, hogy 10 perc késés, kicsivel később, hogy 20. Közben folyamatosan mindenféle rosszarcú alakokat kell kerülgetni. Féltizenegy körül meguntam, otthagytam az egészet. Visszaadnám a jegyem. Pénztárosbanya tájékoztat: menjek vissza a kerítéshez, kérjek igazolást, hogy valóban nem utaztam! (azok a hajléktalan külsejű orkok biztosan tudják...) No vissza, a korábban említett nénikét megtalálom, ő tud adni, emlékszik is rám, papír a kezemben, utolsó esély: természetesen még mindig húsz perc késés és semmi egyéb, irány a pénztár. Erre lásd fenn, még a jegyem árát sem kapom vissza. Tetves rablóbanda... nem elég, hogy ilyen mocsok van minden pályaudvaron, még a semmiért is pénzt követelnek...

Állapotok a Déliben:
www.flickr.com/photos/haazee/sets/72157606729880001/

és a Keletiben:
www.flickr.com/photos/haazee/sets/72157606603813414/
ez utóbbi csak a nemzetközi szakasz, ami relative jó állapotban van az egyéb helyekhez képest... :(
HamPLÓ Redbulla 2 2008.08.20 14:44:00
Valahol vicces, milyen indulatokat váltottak ki a Redbull Air Race-ről írt soraim. Pedig rögtön azzal kezdtem őket, hogy imádom a kisgépes repülést (noch dazu szerintem még ismerem is valamennyire - és nem csak azóta, hogy az RTL Klub elkezdte promózni), ráadásul…..
Időről-időre rácsodálkoznak az emberek, hogy miért ilyen szarok mások a Magyarországon kapható sörök, mint német/cseh/holland közértekben kapható márkatársaik. Balázs gyárlátogatáson próbálta leleplezni a Kozelt: Haverokkal úgy határoztunk - mivel idén nem voltunk olyan…..
szuper titkos nikk 2008.08.22 13:50:15