Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bluebunny λuunqənןq

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, íme itt van a Marc Jacobs óvszer, amit főleg azoknak ajánlunk, akiknek van humorérzéke, vagy óriási D&G és Armani feliratokat viselnek magukon!Az óvszer doboza egyébként egy személyes üzenetet is tartalmaz Marctól: "REMEMBER, SAFETY FIRST! XXOO, MARC JACOBS.”Az…..
A napokban egy Motorola és egy LG telefonon láttam meg a Start menü pici ikonját. A Motorola abban bízik, hogy ez majd megmenti? Az LG a szépséges mobiljára ráereszt egy ilyen szörnyeteget?Pont a napokban kellett egy kollégámnak segíteni egy Windows Mobile beállításában. Ért a…..
ROFL-net Webcam ribanc csőd 2008.08.10 11:00:00
Képzeljük el azt a szituációt, hogy egy magányos férfi rákattint egy webcam-showra. Már töltődik, csávó már nadrág nélkül ott hever a monitor előtt, aztán ezt látja!            Még elkeseredetten megpróbálja felébreszteni,…..
H2SO4 A lótuszvirág titka 2008.08.09 16:23:00
A nanotechnológiáról egyre többet hallunk. Néha túl sokszor, így lassan immunissá válik rá a tévénéző, médiafogyasztó ember. Az utóbbi időben a vízinövények celebje, a lótusz is adott egy leckét nanotechnológiából. Ezt a leckét Wilhelm Barthlott, a Bonni Egyetem kutatója…..
bluebunny λuunqənןq 2008.08.10 00:56:10
Ebből a sztoriból a világ legkínosabb Office epizódját is össze lehetne hozni: pisilni kell a kollégának, persze gyere fel hozzánk, úgy sincs otthon senki, aztán nyitod az ajtót, és fél perc is eltelik, mire észrevesznek. Tényleg van élő ember, aki ilyenkor azt mondja, hogy meg…..
Azt eddig is sejtettük, hogy Győzike nem mindig önszántából szakít Bea asszonnyal, meg van az írva, persze nem szó szerint, hogy az „Őrületbe kergetsz, hogy az ördög vájná ki a szemed”, hanem, hogy Győzike hajba kap és üvölt Beával. A harmadik perc környékén pedig…..
Nem sokkal azelőtt, hogy törölték volna az App Store-ból az ezerdolláros, semmire sem jó ökörséget, Armin Heinrich I Am Rich nevű alkalmazását, valaki beszopta – egy szerencsétlen júzer letöltötte, de nem sznobizmusból, hanem véletlenül. „megtaláltam néhány…..
Egykor Arkhangelsk leggazdagabb embereként kezdte el nem mindennapi dácsájának építését. Az eredetileg két szintesre tervezett épület senkiben nem hagyott vona kétséget a tulajdonos társadalmi helyzete felől, de ő nem volt elégedett. Ráépített még egy szintet. Aztán mégegyet.…..
Meleglelés Humbug! 2008.08.06 15:28:00
Avagy a Na Végre esete a Szivárvány Misszióval A felvonulást illetően a Na Végre meleg-programmagazin legutóbbi, augusztusi száma több nézőpontot is igyekszik ütköztetni egy Misszió-interjú, két olvasói levél, illetve a Misszió által az egyik levélre adott válasz…..
(Olvasónktól, Tasnádi Györgytől kaptuk az alábbi történetet. Köszönjük! – A szerk.) Sopronból tartottam haza Budapestre egy gyorsvonat kupéjában. Győrben beszállt egy fiatal hölgy, hegedűtokkal a kezében. Ösztönösen megnéztem az állát, mint egy igazi zeneértő. Stimmelt. Kis barna foltocska…..
Fontos kérdések a beígért, de el nem érkezett jövővel kapcsolatban. A klasszikus póló design már papíron is rendelhető... Design: John Slabyk Via: A Cup Of Jo..
bluebunny λuunqənןq 2008.08.05 17:54:58