Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Árpád Boldvai

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Baja - Rövid pihenő a Türr István hídnál a Duna-parton A túra útvonala a Google Térképen A túra útvonala GPX formátumban A TÚRA JELLEMZŐI - Megtett távolság a kitérőkkel együtt: 99,22 km (kerékpárcomputer)- Szintemelkedés/lejtés a kitérőkkel együtt: 106/100 m (GPS)- Nehézség: 7/10 (Teljes…..
Árpád Boldvai 2021.10.06 20:06:21
@horvabe: Jó ötlet a túrák időpontjának feltüntetése,mert amikor a Kéktúra honlapon olvasom a régebbi túraleírásaidat, ott szerepel a dátum,és így magamban tudom mihez kötni például az akkori időjárás alapján.A tavalyi egri túrád végén a felhőszakadás 1-2órával később elöntötte Miskolc Szinva parti részeit is.
Pihenő Békéscsabán az Élővíz-csatorna hídján. Háttérben a Munkácsy Mihály múzeum A túra útvonala a Google Térképen A túra útvonala GPX formátumban A TÚRA JELLEMZŐI - Megtett távolság a kitérőkkel együtt: 92,23 km (kerékpárcomputer)- Szintemelkedés/lejtés a kitérőkkel együtt: 78/57 m (GPS)-…..
A túra útvonala a Google térképen A túra útvonala letölthető GPX formátumban A TÚRA JELLEMZŐI - Megtett távolság a kitérőkkel együtt: 82,77 km (Strava)- Szintemelkedés/lejtés a kitérőkkel együtt: 72/72 m (Strava)- Nehézség: 7/10 (Teljes napos kerékpártúra gyakorlatilag nulla szinttel)-…..
A túra útvonala a Google térképen A túra útvonala letölthető GPX formátumban A TÚRA JELLEMZŐI - Megtett távolság a kitérőkkel együtt: 89,54 km (Strava)- Szintemelkedés/lejtés a kitérőkkel együtt: 77/77 m (Strava)- Nehézség: 7/10 (Teljes napos kerékpártúra gyakorlatilag nulla szinttel)-…..