Regisztráció Blogot indítok
Adatok
v_anita

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Underground reakció 2009.08.07 13:01:00
  Oli bácsi mikroblogja megkapta első olvasói levelét, amely egy olvasói levélről szól: a 168 Óra múltkori Buják-cikke után született meg Nagy Zoltán debreceni médiakutató (!) reakciója szerény kommunánkról, Underground reakció címmel. Oli bátyánk először arra…..
v_anita 2009.08.07 14:52:22
@akak: mikroblognak másik mikroblogon keresztül küldött olvasói levélről van szó, ráadásul.
Több mint két hete annak, hogy linkeltem, amit Valuska (Index/Könyvesblog) tumblrlogján arról írt, hogyan nem sikerült interjút kapnia Jürgen Habermasszal. (Emlékeztetőül: bár Habermas pécsi előadása napján felajánlották neki, az élő interjú helyett aztán emaileset kértek, a…..
VENDÉGPOSZT Vorák Anita, az eMaSa munkatársának írása. Temesi Ferenc kortárs magyar író, aki legismeretebb, Por című regényével „létrehozta a »szótárregény« műfaját", Szóbánya címmel a Magyar Nemzet hétvégi számában publikál szómagyarázatokat.…..
v_anita 2009.05.20 00:57:19
@Nyelvész Józsi: ha esetleg mégsem szólna itt hozzá, a fejleményekről tájékoztass minket, ha lehet :)
Vajon kell-e sajnálni a tavaly rekordbevételt elkönyvelő kereskedelmi tévéket, az RTL Klubot és a TV2-t, amiért túl sokat kell tejelniük az államnak? Feltehetőleg nem nagyon, bár ez egy olyan téma, amiről lehet vitatkozni, ebbe viszont itt nem szeretnék belemenni. Arról viszont már…..
v_anita 2009.05.14 14:16:32
@smidgen: ne mondd már, hogy ez vezet majd az igazi piaci versenyhez, lol
az ortt működése, támogatása, léte vitatható, mint ahogy az a két köztévé léte, működése, finanszírozási rendszere is. de az rtl klubot senki nem kényszeríti arra, hogy koncessziós díjat fizessen, nem muszáj hagynia, hogy "lehúzza ez a lúzer banda". ha azt mondják, nem ér meg nekik ennyit a földfelszíni frekvencia, miért nem adják vissza? mehetnének másik országba, mint a viasat, aztán adhatnának kábelen meg műholdon tovább. racionális piaci szereplő nem ragaszkodik olyasmihez, ami nem éri meg neki.
v_anita 2009.05.14 17:16:15
@galambos: a különbség az, hogy az mtv és a dunatv a konkrét jelenlegi szituációval foglalkozik, azaz a díjcsökkentési kérelemmel, meg hogy az milyen rossz lenne nekik. az rtl klub meg erről egy szót sem szól, viszont egy 2005-ös (és részben egy 2007-es) ÁSZ-jelentés alapján megy neki az ORTT-nek. a közpénzek herdálása tényleg aktuális téma, de így, hogy leszól a tulajdonos a szerkesztőségbe, hogy figyeljetek, baszakodnak velünk, mondjatok már oda ti is nekik valamit, ez így több okból is valóban gyomorforgató.

csak azt nem tudom, hogy ha olyan lényegtelen az a 19 százaléknyi néző, ha annyira nem érik meg a koncessziós díjat, miért siettek idő előtt meghosszabbítani a szerződést? miért nem adták fel akkor? akkor sem volt sokkal több a csak szobaantennával tévéző.
Biztos írtak már jó kritikát a na-most-aztán-megmondom Friderikusz-könyvről, de én még nem futottam bele – igazából semmilyenbe nem futottam bele, nem mintha nagyon kerestem volna. Idáig: az eMaSa "Mindenkihez van egy rossz szava" című írása udvariasan a helyére…..
VENDÉGPOSZT Vorák Anita, az eMaSa munkatársának írása. Szerdán délről északra szép sorban lefagyott az egész ország, kamionok és autók csúsztak egymásba és az árokba országszerte, ami ugyan nagyon szomorú, de képileg mégiscsak hálásabb téma, mint a több hete tartó hideg,…..