Regisztráció Blogot indítok
Adatok
januar18

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Panzej blogja Karácsonyi vacsora 2012.12.19 09:17:29
Vergődöm a karácsonyi menü miatt.  Régen, gyerekkoromban a rántott hal, általában ponty, krumplisaláta és valami torta volt a menü, aztán ahogy férjhez mentem, hol nálunk, hol a férjem családjánál vendégeskedve ettük amit kaptunk. Anyósoméknál pulyka van, ezért amikor…..
Panzej blogja Per 1. 2012.11.30 21:59:40
Egyszerűen hányingerem van és fizikailag rosszul vagyok, amikor ránézek az első tárgyalás jegyzőkönyvére. Erre kell most választ írnom, így, péntek este, full magányosan. Persze valahol ott a lakás hátuljában ott szuszog a négy buksi, félreértés ne essék, de mégis... L már…..
Panzej blogja Szarügy 2012.04.23 14:29:58
Nem múlik. Hiába telt el másfél hónap, hiába forgatom az agyam, igyekszem megváltoztatni a gondolkodásom, és hozzászokni a szituációhoz, egyelőre nem megy. Nyolc kilót fogytam, csak lézengek, és mindig az jár a fejemben, hogy mikor lesz ennek vége, mi lesz a vége, egyáltalán…..
Brékó-brékó, csoda történt. Nem az, hogy jelentkezem, nem. Én nem vagyok érdekes, én csupán alkotói válságban szenvedek, minden téren, és általános téli depresszióban, amit ólmos fáradtság és a költözés pánikrohamai színesítenek csak, szóval másról van szó.…..