Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Grace Kelly

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Első benyomások az első casting utánA Megasztárt pihentették egy szezon erejéig, és most új zsűrivel, némileg módosult szabályokkal újfent jelentkezik a TV2 legsikeresebb műsora. Talán az egyetlen olyan, amely feltétel nélkül mindig meg tudta verni a konkurenciát, naná, hogy a…..
Magyar Ugar A hibás 2008.08.21 09:57:00
   Hajnalban kelek, számomra ez a legnehezebb sport, de vállalom, hogy másoktól sokkal nehezebb teljesítményeket nézzek, lévén olimpia csak négy évente van, ennyit meg én is megtehetek. Még félálomban kitámolygok a hűtőig. A tej megsavanyodott az éjjel, de én…..
A Kaukázus és környéke sohasem nevezett a „béke, a biztonság és a nyugalom vidékei” versenyek egyikére sem; rosszindulatú elemzők szerint ezek a szavak minden ottani nyelvből (van vagy huszonöt) eleve hiányoznak. Ez persze erős túlzás, az viszont nem, hogy a Fekete- és…..
Grace Kelly 2008.08.10 15:40:57
Az életben mindig vannak egyszerű dolgok. Ilyen a vajas kenyér, a százas szög, vagy a bot. Az egyszerű dolgokra jellemző, hogy szinte mindenkinek ugyanazt jelentik, függetlenül a tértől és az időtől. Ezzel szemben vannak olyan elvont fogalmak, melyek egyénenként változó…..
2007 eleje óta Orbán Viktor előszeretettel használja az új többség kifejezést, amely többséget a következő gondolatokkal ír körül.Ez az új többség nem ideológiai természetű, nem pártalapú, hanem sokszínű, és világnézetileg is szerteágazóA kormánnyal szemben…..
 A soha le nem járó szavatosságú táncdalénekes  Megszokhattátok, hogy a koncertajánló rovatban olyan előadásokat promotálunk, amelyeken magunk is ott leszünk. Most kivételesen hadd hívjam fel figyelmeteket egyre, amire inkább szüleinknek veszünk jegyet.  Magam ebből…..