Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egyorvos

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jenő 60 órányi szenvedés és 10 rongy kiadása (plusz TB) után elgondolkozott azon, hogy miért csak a kuyájának jár tisztességes orvosi ellátás. Az orvos neki csak annyit mondott, hogy ne igyon kólát és bírja ki, viszonthallás. (A Homár látott már olyat is, hogy …..
egyorvos 2008.07.30 12:06:21
Az orvos elgondolkozik azon, hogy Jenőnek miért kell 60 órát szenvedni, s vajon Jenőnek miért nincs annyi magához való esze, hogy ha baja van, akkor normális emberhez méltóan segítséget kérjen.
Valahogy így: Ügyelet ( háziorvosi rendelő) Jó napok kívánok, Jenő vagyok 2 órája görcsöl a hasam, rettenetes hasmenésem van. Mi a teendő?
Válasz:
Hasmenés kezelésére szerezze be
---------------------------------
Smecta 3x1 naponta
Huma-Lopedium-Iso 3x1 tabl.(1t.
5 dl hideg ásványvízbe,feloldani, 1 óra alatt elkortyolgatni)
Bolus adstringens 3x3 tabl.
Carbo activatus (széntabletta ) 3x3 naponta
Hányinger esetén 1 tabl. Vitamin B6 ( max. napi 3-4x1 tabl. )
hasi görcsre: 1-2 T. No-Spa, Buscopan
NORMAFLORE: 3x1 amp
GYERMEKEKNÉL A FENTI ADAGOKAT CSÖKKENTENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[Diéta]:Ropi, chips, főtt krumpli, zsír, olaj nélkül, sózva, hideg szénsavmentes ásványvíz,
párolt zöldség.
Ha nem javul, jelentkezzen ismét, a fenti készítmények egyébként recept nélkül kaphatók a gyógyszertárakban.
És Jenőnek nincs 10 ezer forint kiadása, a fentiek beszerzése, szedése után rohamosan javulni fog az állapota, s a továbbiakban csak józanul, normálisan gondolkozó emberként teszi a dolgát. Ír egy cikket: Így jártam, hogy Ti ne járjatok rosszul, fogadjátok meg jó tanácsaim.
De Jenőnek jól esik csak pofázni, állami vezetőzni, követelni: azonnal oldják meg, jöjjenek ki, ne törődjenek senki mással csak velem. Nincs egyéni felelősség, nincs józan gondolkozás, csak vádaskodás.

És Jenőkém, nem kutyát kell tartani ahhoz, hogy megtapasztald, milyen a NORMÁLIS egészségügyi ellátás, hanem normálisan viselkedni, gondolkozni és cselekedni. Az egyén felelősségét nem tudja a társadalom, az orvostudomány átvállalni, ezt mindenkinek tudomásul kell venni!