Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HDCase

2 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma ezen röhög mindeki. ..
HDCase 2013.10.09 19:29:49
Najóóó, itt van e:
youtu.be/3npb8pxOEK8
Cicák és lézerkardok nincsenek
IDDQD A game over halála 2012.03.06 07:36:00
Minap meséltem Tylernek, hogy felhúztam magam egy XBLA-játékon. Letöltöttem a Radiant Silvergun remake-jét, és kipróbáltam, de már a második pályán meghaltam – és utána kezdhettem az egészet elölről. Mire Tyler szeme felcsillant, mintha Mariót látta volna Zeldával…..
HDCase 2012.03.06 13:17:09
Nem olvasom végig a sok kommentet, de hátha még nem emlitette senki az iPhonra készült One Single Life ( itunes.apple.com/us/app/one-single-life/id417890518?mt=8 ) cimű játékot. Ez pont azt a rég elfeledett érzést hozza vissza, mint amiről a cikk szól.

Sőt, annyiban durvább, hogy ha meghalsz a(z amúgy viszonylag egyszerű háztetőn ugrálós) játékban, olyannyira Game Over van, hogy soha többet nem tudsz játszani (újrakezdeni sem!), hiszen meghaltál! :)
Szerintem hatalmas ötlet, minden egyes alkalommal rendesen félek, miközben játszom. (Aztán persze le lehet törölni és újra letölteni az Appot, ami ravasz Top25-húzás, de egyébként ingyenes)
Subba KOMPJÚTER! 2011.09.25 20:10:00
LÁTHATATLAN SZENDVICSET ESZIK!!! Az úr csatornája a világról is lehoz, de majd holnap. Számítógép az olyan jó dolog! ..
HDCase 2011.09.26 13:23:56
Az Apple új állást hirdetett meg weboldalán, vezetőt keresnek a New Product Security, vagyis az új termékek védelmi vonalának élére. A leírás szerint az állást betöltőnek kell felelnie a ki nem adott termékek biztonságáért, neki kell kezelnie az ezzel járó kockázatokat,…..
Folytatódik a világváros egy nap alatt sorozatunk. London, Dublin, München, Amszterdam és Lisszabon után most Párizst nézzük meg.Az egyik legjobb város. Amíg nem jártam New Yorkban, el sem tudtam képzelni, hogy lehet valami Párizsnál lenyűgözőbb, vagy szerethetőbb. Azóta persze…..
  Van, aki bélyeget gyűjt, más esetleg ritka sörösüvegeket, de ma talán legtöbben lájkot gyűjtenek munkaidőben megosztott poénvideók és subbaposztok alá – én egy ideje magyar vezetékneveket gyűjtök. Az alábbi pársoros baromi rég készül-bővül, többnyire véletlen…..
Nemrég volt nálunk egy videó arról, hogy az egyesült államokbeli Apple Store-okba kecskét is be lehet vinni, senki nem szól. Most a polgári engedetlenség egy magyar formáját láthatjuk, Attis lőtte a képet az Alléban található StarKing boltban. A lényeg a kijelző jobb felső…..
  Nyaralni indulsz? Vagy ebben a randa novemberi időben csak bekuckóznál otthonra és olvasnál valami jó kis csajosat, avagy egy nehezebb világirodalmi remeket? Régóta köztudott, hogy ez a fajta kikapcsolódás jót tesz az idegeknek, sőt, esetenként a ráncokat is kisimítja.…..
Az elmúlt napokban voltak pillanatok, amikor pusztakézzel tudtam volna lekaratézni az összes Apple-termékemen sorakozó digitális kódot. A következő hibajelenségekre figyeltem fel: eltűnt az iPhone-ból az usb-s tethering, de nemcsak nálam, hanem a hétvégi nyaralóban található…..
HDCase 2011.07.19 23:43:19
@attila7575: Egyáltalán nem poénból irtam,tényleg igy gondolom/érzem és tapasztalom,csak hülyén hangzik az egész. Meg hát ugye teljesen bizonyithatatlan és rejtélyes az egész; véletlenszerű,de idegesitő apróságok,amik szerintem a rendszeresen érkezö frissitésekkel jönnek. Programozott elavul(tat)ás,vagy valami ilyesmi.
De amúgy egy elégedett és boldog Apple-tulaj vagyok.
Megérkezett a Mac OS X Lion Preview második update-je (11A444d) tesztelésre. A számos hihetetlen és korszakalkotó ficsörről most nem emlékeznék meg, csak pár képet mutatnék, mit tud az operációs rendszer _alapból_, külső fájlok telepítése nélkül:Bezony, most már biztos, hogy…..
Mindenki kitörő örömmel telepítette az Apple mobileszközeinek új operációs rendszerét, de azóta sokaknak az arcára ráfagyott a mosoly: hiába kaptunk fejlettebb AirPlayt, gyorsabb Safarit, iTunes Homes Sharinget, ha közben sokkal gyorsabban merül az akkumulátor, mint korábban. Mert…..
A MobileNotifier nevű program készítője, Peter Hajas készített egy bemutató videót arról, hogyan működnének megfelelően az értesítések iPhone-on, hogyan működnek a saját megoldásukkal:Láthatjuk, hogy maga az értesítés kevésbé idegesítő, középen elhelyezett, lenyomásra…..
Ismerjük őket, aki nem, annak röviden az Onionról: ez egy olyan híroldal, ahol mindenféle kamu információt közölnek le meglehetőseb abszurd megfogalmazásban, de a cikkek és videók olyan alaposan, a témát olyan ügyesen körbejárva készülnek el, mintha komoly hírekről lenne szó.…..
Pár perce kaptam a meghívót az Apple-től a következő eseményre:Anélkül, hogy túlmagyaráznám a dolgot, nagyjából biztosra merem ígérni nektek, hogy jövő szerdán megismerjük az iPad második generációját.Big Times!..
Mint arról már tudósítottunk, a Kockát és a Hibridet jegyző Vincenzo Natali már jó ideje tervezi William Gibson sokak által műfajteremtőnek nevezett Neurománcának adaptációját. Bleeding Coolnak adott interjújában most azt is bejelentette, hogy pár napja már az első…..
Most kivételesen nem beküldött levelet fogok publikálni, hanem a saját tegnapi bosszúságomat szeretném veletek megosztani és kikérni a véleményeteket. Szokás szerint az út szélén, a padkával párhuzamosan parkoltam tegnap Kispesten a Vas Gereben utcában, az Ady Endre úthoz közel.…..
HDCase 2010.06.26 17:35:50
@SilentSound: hát azért ahhoz már tényleg vastag pofabör kell, hogy egy ennyire forgalmas helyen, egy akkora reccsenés és csattanás után, a visitó riasztó hangja mellett csak úgy, misemtörtént-flegmasággal, simán elhajtson onnan.. Ráadásul ez egy lámpás keresztezödés, igy elképzelem ahogy még nyugodtan megvárta a következö zöldet is.. Tényleg nem értem.
Elismerem, szinte lehetetlen feladat olyan reklámot készíteni az alábbi termékhez, aminek nincs semmiféle pornográf és mocskos felhangja, de az biztos, hogy a gyártócég nem is különösebben erőltette meg magát, hogy elkerülje a nem kívánatos képzettársításokat. Nem tudom, hogy…..
Október vége felé írtam arról, hogy megjelentek a Google panorámaképeket készítő autói Bukarest utcáin. Ez pedig biztos jele annak, hogy hamarosan Romániában is lesz utcaszintű nézet a Google Mapsben.Tegnap a Webisztán egyik olvasója küldött egy linket, melyből az derült ki,…..
B-oldal Nomen est omen a zenében 2008.11.19 10:38:00
Tádám. Nekem jutott a megtiszteltetés, hogy védőháló és bukósisak nélkül felkonferáljam nektek katatonest, blogunk első vendégszerzőjét. Összeállítását hosszas kutatómunka előzte meg (ármánykodás, kutatások a zenekarok anyakönyvi kivonatai között, stb.)  így…..
HDCase Zuhanás 2008.08.06 16:49:00
Ahogy a szél meglebbenti a függönyt. Nem a függöny, nem a szél. A lebbenés. Nos, ez van most.   glumbert - Falling from Space..
HDCase Hello World! 2008.07.30 12:09:00
Amikor a '80-as években apu hazahozta az elsô c-64-est egy rakat kazettával, telis-tele játékokkal, még csak arra használtam a masinát, hogy a Wizard of Wor-ban leverjem öcsémet. Aztán egy idô után kiváncsi lettem hogy mi az a BASIC amibe folyton bele-beleütköztem, igyhát vettem egy…..