Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AngyaliBoszi

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A "nagy" ünneplés után, elújságoltuk anyuéknak, hogy mi történt a stúdióban, meg az esetleges lemez szerződést… nagyon jó volt. Anyu megint rákezdte, hogy: - Én megmondtam hogy egyszer még híres leszel, ugye én megmondtam??- beszélt büszkén. A többiek csak…..
Mivel nem tudtunk mit tenni, és mindenki nagyon meg volt ijedve, úgy gondoltuk, valamit csinálni kéne, hogy elterelje a gondolatainkat. A szülők kimentek a konyhába. - Mit szólnátok, ha…- kezdett bele lelkesen Gustav, de aztán elhallgatott. Nem jutott eszébe semmi. - Hát……..
Testvéri Szerelem 8. rész 2008.02.24 20:09:10
Lefeküdtem, de aludni nem igazán tudtam, csak az ablakon figyeltem kifelé. A csillagokat néztem, és gondolkodtam. Nem jutottam sehova, mert… az igaz, hogy szeretem, de még is csak a bátyám, és nem lehetnénk együtt, már csak a szüleink, amit gondolnának rólunk, már azért sem.…..
AngyaliBoszi 2008.02.24 22:04:28
- Kukurikú!! - Jó reggelt kincsem!! Tényleg korán jöttél!! - Én megmondtam!! Mi jót csinálsz?? - Spagettit!! - Jaj az nagyon finom!! Akkor azt hiszem maradok ebédre is!! - Maradj csak!! - Ezt kitől is tanultad?? Múltkor már mondtad de elfelejtettem. - Tomtól kincsem!! - Ja…..
Gyorsan szereztük pár információmorzsát a Coca-Cola Homár-tesztnek is alávetett új energiaitaláról. Szóval a Burnt a Red Bull alá fogják árazni, ami, lássuk be, nem is olyan nehéz. Az új ital egyelõre csak szórakozóhelyeken lesz kapható, aztán, ha a diszkósok már õrjöngve…..
Legyõzheti az egyszerû kis osztrák milliárdoslegény a csúnya nagy multit? Azazhogy pontosabb úgy a kérdés, legyõzheti-e a csúnya nagy multi azt a milliárdoslegényt, akinek elõbb támadt zseniális ötlete, amivel úgy lekaszálta a dobozospia-piacot, mintha mondjuk õ találta volna…..
Novelláim A boldog vég 2008.02.22 09:58:52
Na itt lecc egy novi:D:D XD!! rem majd teccik:) Pusza. Kommentet is kérek:)Reggel 7:00-kor csörgött az órám. Suli. Sajnos. Felöltöztem meg minden ami még szükséges. Beértem a suliba. A barátnőm már a kapuba várt. Bementünk a terembe. Leültünk dumáltunk egyet. Szóba jött Tom is…..
Novelláim Szeretlek ♥ 2008.02.21 12:19:16
Nah itt is van a kövi vers. Remélem jó lecc majd. Komit kérek. Köcc!! Ja és ez is saját:)Szobám közepén állokZord időben, csakis te rád várok.Erre meg arra járokRohannék de nem bírok, mert csakis terás várok.Egy nap magamban sétálokTe jössz velem szembe, s mit látok.Látlak…..
AngyaliBoszi 2008.02.21 17:21:56
Novelláim Miért mentél el? 2008.02.20 16:00:22
Mejjindámnak lesz:) Nagyon sok pucc neki.Egy szép nyári napon kezdőtött minden. Sütött a nap. Reggel 9-óra. Egy lány épp a fürdőben készülődik a strandra. Magába van. Nem tud mit csinálni. Elkészül és elindul a strand felé. Már a bejáratnál van mikor egy ismerős hangot hall…..
Novelláim A szomorú napon 2008.02.20 14:09:00
Na hali. Ez lesz az első novellám. Remélem tetszeni fog. Mindenképp halgass valami lassú számot a TH-tól. (Geh, 1000 meere, Rette mich stb..) Komikat kérek majd. PuszEz is ugyanolyan nap volt mint a többi. Reggel suli. Nem szerettem suliba járni. Csak egy valaki miatt. Ő pedig nem más…..
- Na végre!! Pont időben!! Megjöttek anyuék!!- rontott be Bill. Immáron boldogan rohantunk le anyuékhoz, remélve hogy valami kaját is hoznak. Lementünk a lépcsőn, és bementünk a konyhába. Szomorúan vettük tudomásul, hogy semmi kedvünkre való kaját nem vettek, hanem inkább útra…..
AngyaliBoszi 2008.02.09 22:24:21
Testvéri Szerelem 3. rész 2008.02.03 20:19:11
Átmentem a szobámba, és bedőltem az ágyba. Nem soká, dobogást hallottam, ami azt jelentette a bátyám, megy lefelé a lépcsőn. Ha jól tudom, most jön az a rész, hogy mindent elmond anyáéknak, burkoltan persze, és ebédkor fejezi be. Lemegyek enni, aztán feljövök, ő elmegy…..
Testvéri Szerelem 1. rész 2008.02.03 16:03:28
Ez a történet Rólam, és az én kis életemről szól. Nem egy érdekes sztory, de nekem tetszik, mármint szeretem írni. Nem vagyok egy mindennapi lány. Ezért is érdekes ez az élet.   Reggel volt még, mikor kikeltem az ágyból, pedig hétvége volt, és ilyenkor délig, vagy…..
Az első akadályt simán vettem, ami anyu és Gordonék volt. Csak elmagyaráztuk, hogy nem járunk, és hogy ez csak úgy jött. Vagyis magyaráztam, mert Bill csak hallgatott és bólogatott. A második az nehezebb volt, az pedig Bill volt. Felvonultunk a szobájába, és leültünk egymással…..
Nagyjából ennyi volt a válaszom. - De… de ez meg hogy lehet?? - Most hívott Andrew!! - Értem, és akkor most Peter hova kerül?? Marad a mamájánál?? Vagy valameik szülő magához veszi?? És ki marad a szomszéd házban?? És… és… Mikor lesz a tárgyalás??-…..
AngyaliBoszi 2008.01.26 22:33:47
Storym!! 20. rész - A strandon 2008.01.20 17:35:07
A kapuban elválltunk, és mindenki ment a maga házához. Út közben nem emlékszem hogy beszélgettünk volna. Amikor a házhoz értünk, a fiúk neki álltak hülyéskedni. - Csak utánad!!- engedte előre Tom Billt. - Nem-nem!! Te vagy az idősebb!!- adta át az elsőbbséget Tomnak. - De…..
- Ki az a Peter??- tette fel végül Georg a kérdést, amit mindenki meg akart kérdezni, csak egyszerűen nem tudták hogyan, és ahogy figyeltem az arcokat Tomot érdekelte a legjobban. - Ő egy nagyon jó barátom!! - Jártál vele??- bukott ki Tomból végül a kérdés. - Nem, mert ő…..
AngyaliBoszi 2008.01.19 18:24:53
Hát igen, pontban 8-kor belépett anya, és felébresztett minket, hogy itt vannak Peter szülei. Hulla fáradtak voltunk, de azért felkeltünk. Ruhában aludtunk, így nem kellett felöltözni. Lementünk, és búcsút vettünk egymástól, újból. Ez már úgy látszik megszokássá vált, hogy…..
- Nagyi itthon vagy?? - Persze kincsem, gyere be!! Hol lennék?? - Hát mondjuk az udvarlóidnál?? - Ugyan, öreg vagyok én már ahhoz!! - Mit csinálsz itt?? - Megkerestem a levelet, amit a hazaérkezésemkor kaptam, és itt van még egy!! - Hagy, olvassam el!! - Olvasd, és majd utána…..
- Mi van??- ez volt a legértelmesebb, amit ki tudtam nyögni. - Te lefeküdtél Tommal??- kérdezte kicsit halkabban, de egy cseppet sem nyugodtabban. - Ezt kitől hallottad?? - Az most nem lényeg!! Szóval igen vagy nem?? - Biztosan Georg mondta!! - Tehát akkor igaz!!- és már állt is…..
AngyaliBoszi 2008.01.04 19:54:05
- Anya!! Megfojtasz!!- próbálta lefejteni Simonet magáról Tom.- Most Bill jön!!- bökött a másik srácra, akivel Gordon fogott kezet, és dicsérgette. Simone még egy nagy puszit nyomott fia arcára, és átvette a terepet Billnél, ezzel levegőt hagyva Tomnak. Gordon ment most oda Tomhoz,…..
A szám végén, nem nagyon akaródzott, hogy kinyissam a szemem, de muszáj volt. - Ez csodálatos volt!! Sec-perc alatt híresek lesztek!!- bíztattam őket. - Ugyan!!- tiltakozott Bill, Tom pedig maga mellé tette a gitárját. - Ennek mi a címe?? - ICH BIN NICH' ICH- mondták egyszerre. -…..
AngyaliBoszi 2007.12.29 16:43:56
- Nagyi!! Ez a spagetti isteni!! - Köszönöm, volt kitől tanulnom!! - Kitől?? - Hát ez egy régi barátomhoz kapcsolódik… - A régről jut eszembe, folytatod a sztorit?? - Persze, hol is tartottam?? - Hogy a Georg, meg a Gustav is rád vetették magukat, és így csikiztek!! -…..
Storym!! 10.rész - Anya titka!! 2007.12.27 21:18:00
"A napok szörnyen lassan teltek. Egyik nap még vígan beszélgetek és hülyülök Peterrel most meg kilométerekre, van tőlem. Gyorsan írtam is neki egy levelet, melyben kifejtettem, mennyire hiányzik, csak sajnos feladni nem tudtam, mert ő nem adta meg a címét, így megtartottam, és…..
A csengő megnyomódott, és már szaladtam is az ajtóhoz. Mindent megmutattam neki, ami látványosság lehetséges itt. Egész jól összebarátkoztunk. Már estefelé járhatott, amikor haza indultunk. Éppen akkor jöttek át a szülei is. anyu kitett magáért, mert isteni kaját csinált.…..