Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dalmarin

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hívők gyakori benyögése, akár egy vitában felületes beszólásként, akár akkor, amikor már nincs érvük, hogy "zuhanó repülőgépen nincsenek ateisták". Na most, mielőtt még egyáltalán azzal foglalkoznánk, hogy vajon igaz-e ez az állítás valamilyen statisztikai értelemben, vagy nem, illetve, hogy érv-e…..
Dalmarin 2020.04.06 11:01:03
@Brendel Mátyás:

Attól, hogy nem érted (még ha elképzelhetetlen is), nem elmebetegség.
Mivel kapásból elvetsz valamit, ami kicsit is eltér az elfogadott állásponttól, nem is próbálkoztam volna megmagyarázni, miért nem kellene legyinteni az elméletekre.
Hiába a nagy tudás erről a világról, ha az alázat hiányzik.
További szép napot!
Dalmarin 2020.04.06 11:32:31
@Brendel Mátyás:

Kijelented, hogy nem vagy kíváncsi indoklásra, elmebetegnek nevezel, most pedig azt akarod, mégis magyarázzam meg, hogy aztán újra lehülyézhess.
Ez nem vita, mert csak gyerekesen próbálsz megalázni másokat. Amikor az első hozzászólást írtam, azt gondoltam, nyitott vagy egy más nézőpontra, de már világos, hogy nem.
Dalmarin 2020.04.06 11:58:51
@Brendel Mátyás:

Rendben, nem azt írtad, hogy nem vagy kíváncsi indoklásra, de azzal, hogy kapásból orvoshoz küldtél, még mielőtt érveket is olvastál volna, egyértelművé tette, hogy a folytatás is hasonló minőség lenne, talán változatos káromkodásokkal tarkítva.
Kidobhatsz, nem írok mást, mert a hiúságod útjában áll annak, hogy vitázni lehessen veled.