Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arcsin(x)

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy vallomással tartozom: nagyon szeretem a nyolcvanas éveket. Sok jó dolgot adott az az évtized. Ott volt Larry Bird és Magic Johnson harca, megjelent a Jedi visszatér, Alan Moore megírta a legjobb Batman-sztorit, a Gyilkos tréfát, és legfőképpen az autógyártás utolsó tíz éve…..
Van merszünk feltenni "A Kérdést". A kérdést, ami végletesen és végzetesen megosztja az emberiséget. Nem is, az univerzumot. A kérdést, ami minden egyes intelligens létformát egyformán foglalkoztat, és életfogytig kötő állásfoglalásra késztet. A K.É.R.D.É.S.: Kutya…..
Ki írja azt elő, hogy keresztény fiatalok csak ministrálás közben találkozhatnak? Miért ne lehetne nekik is saját menő, közösségépítő weblapjuk? Pláne most, hogy az iWiW az NBH, közvetve pedig a szélsőséges cionisták kezében van? A Christeens.hu-n egy modern, keresztény…..
Subba Lobognak a nagy csöcsök 2007.01.23 17:13:52
Vannak amerikai előadók, akik dollármilliókat is képesek kiadni egy videóklipre. Mert hülyék és nincs fantáziájuk. Minek ennyit pazarolni, amikor néhány internetről összelopott filmdarabbal is tökéletes alkotást lehet összehozni. A lényeg, hogy a hangsúly a hülyén táncoló…..
arcsin(x) 2007.01.23 18:09:42
Rohadt sok lejárt szavatosságú, hatszázszor látott filmet sóznak ránk ma is, úgyhogy inkább rakjunk be valami dvd-t. Tegye fel mindkét kezét, aki még nem látta a Jurassic Parkot, a Harley Davidson és Marlboro Mant, Az ördög jobb és bal keze 2.-t és a Hegylakót. Persze mindegyik…..
w Megint jönnek, rotyogtatnak 2007.01.08 08:00:00
Rakják már a pokol tüzét, fortyog a végítélet, huj-huj. Sok példányban, különböző variánsokban kaptam meg ezt a levelet; egyes polgártársak imákkal, mások válogatott - és súlyosan keresztényietlen - szitkokkal egészítették ki. A felháborodás tárgya az Isten fasza, illetve…..
arcsin(x) 2007.01.08 09:37:04
Amióta jótét lelkek elkezdték az interneten megosztani a Szomszédok legendás darabjait, naponta bukkan fel egy újabb gyöngyszem. Ezúttal a szocialista speciális effektusokra szeretnénk felhívni a figyelmet, egészen pontosan a videó 14. másodpercére...