Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Russian0718

0 bejegyzést írt és 260 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Földönkívüli elrablásokkal foglalkozó cikksorozatunk újabb fejezetében egy magyar nyelven eddig alig tárgyalt témát szeretnénk körüljárni, megismertetni. Eve Frances Lorgen író, hipnoterapeuta, csaknem 30 éve kutatja a rendhagyó traumák és földönkívüli elrablások témakörét. Számos szakterületen…..
Russian0718 2024.04.24 00:49:06
@shivani: És a 4.D.-nek? :D

Saint Germain témában bátran ajánlom Szepesi Mária - Vörös Oroszlán könyvét. Szerintem zseniális. Máig nem tudom eldönteni, hogy ez egy "szimpla" regény vagy valamiféle "csatornázás" a gróf életéről. Hm, érdekes mindenesetre.

Más téma!

Mi a véleményetek a szinte küszöbön álló atomháborúról.
Több biztonságpolitikai szakértő szerint jelenleg közelebb vagyunk hozzá, mint anno a kubai válság idején.
Ugye különböző "fényforrások".. korábban azt mondogatták korábban, hogy erre esély sincs, ha lenne is ilyen lépés, akkor megakadályoznák...
Hát nem tudom, azt látom, ha atom nem is de gőzerővel hajtunk a pusztulásba, globálisan.
Ilyenkor nyer értelmet a fenti kijelentés, hogy nem hogy 5 D-be de még a 4.D-hez is marha messze kerültünk, attól tartok..
A világot átalakító következő 9/11-es esemény kozmikus lesz. Hamis zászlók alatt. Ebben az úttörő filmben Dr. Greer leleplezi a nemzetbiztonsági megfigyelő állam, a háborús haszonleső héják és a vállalati média által terjesztett hazugságokat, és megmutatja, hogyan kerülhetünk el egy globális…..
„A Föld jelenlegi állapotában nem iskola, hanem egy megszállt terület”   Ebben a cikkben igyekeztünk összefoglalni és egymás mellé rendezni Cobra-nak a Föld kísérletről, kozmikus anomáliáról és arkhónokról tett korábbi közléseit. Talán az ő leírásai eddig a…..
„A Föld jelenlegi állapotában nem iskola, hanem egy megszállt terület”   Ebben a cikkben igyekeztünk összefoglalni és egymás mellé rendezni Cobra-nak a Föld kísérletről, kozmikus anomáliáról és arkhónokról tett korábbi közléseit. Talán az ő leírásai eddig a…..
Russian0718 2021.03.08 14:00:22
@airt: Érdekes gondolatfejtés!!
De ilyen megközelítésben mindenki megszállott valamilyen szinten, hiszen bárhonnan nézed, magad mondod(írod), nem lehetsz bizonyos semmiben.
Egyébként szerintem ez egyszerűbb, mint amilyennek gondolod.
Ha megszállott vagy, soha semmilyen körülmények között nem fogsz rájönni, hogy az vagy, vagy csak igen ritka esetben.
Ha "néha" vagy megszállva, talán észleled. (fura élmények, mintha nem te lennél, mintha nem ezt akartad volna mondani vagy tenni).
Vagy tudatában vagy a "nem megszállottságodnak", ez esetben igen tisztán érzékeled a környezeted, a gondolataid, azok felett kontrolod van, szinte sosem veszted al az önuralmad, stb.
Persze ezek csak az Én okfejtéseim, lehet cáfolni.. :)
A Kozmikus Közzététel sorozat epizódjának fordítása itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2019/12/kozmikus-kozzetetel-xiii16.html    ..
Russian0718 2020.11.11 14:07:32
@Goodentity: A fene sem tudja. Trump sem olyan ártatlan szerintem, mint amennyire a benne hinni akarók beállítják. De persze manapság ki az..?
Energiaszint.
Nos, ja. Annyit lehet tudni a jelenlegi időkről, hogy a "források" elmondták korábban, hogy a változások előtt rottyon lesz az emberiség, minden tekintetben.
Vagyis lesz egy nagyon mély állapot, amiből majd kiemelkednek azok, akik "érdemesek" rá.
Na erre varrjon gombot az ember fia/lánya.. ! :)
Mindenesetre az irány erre fele mutat.
Bizonyára többen is olvashattátok a blogra felkerült írások alatt „anathea” nevű olvasónk rendszeres hozzászólásait, észrevételeit. Az már korábbi kommentárjaiból is kiderülhetett róla, hogy rendkívüli tapasztalatokkal rendelkezik és részt vesz olyan találkozókon, amiken fontos tárgyalások és…..
Russian0718 2020.08.19 08:13:02
@Andrea Pongrácz: Jogos meglátás. Csak a szemellenzős "vegák" ezt valahogy figyelmen kívűl szeretik hagyni.
Nézd meg a legfrissebb fejleményekről készült videóbejegyzéseket a mély állam eltávolítása kapcsán. Több forrás elemzését megnézheted egy helyen, megismerkedhetsz több részlettel is és nagyobb megértést szerezhetsz a világon most zajló eseményekről. A világ felszabadul, a kérdés csak az: vele…..
Russian0718 2020.07.02 08:41:37
David Wilcock frissítései. Még soha nem volt ekkora egyetértés a földalatti média arcainak berkeiben. Amit most látunk a világjárvány hiszti kapcsán, az a várva várt esemény, mely felszabadítja a bolygót a sötétség régóta tartó fogsága alól...
Sok forrás egyetért azzal, hogy zavartalanul használják a pandémiát, vagy más néven a "járványügyi-infót" a jelenlegi hatalmi struktúra összeomlasztására. Számos jelentés érkezik az elit tömeges letartóztatásáról. Ezek egy részét megerősíthetik olyan vezető híradói jelentések, mint például amik a…..
Russian0718 2020.04.14 09:26:05
@pietnik: Köszönöm az írásodat, tanulságos volt!
Én sem vagyok már mai darab, az 5. x-et tolom lassan. :)

Sok a kérdőjel manapság az információkat illetően.
Lásd az általad említett Putyin is.
Sok cikk szól arról, hogy a "fényerők" támogatását élvezi..
Aha, miközben ha igaz tényleg Ukrajna lerohanását tervezi.
Kérdés, ezt is támogatják a fényerők..? :) Vicc.
Elolvasol 5 cikket itt vagy bárhol máshol és már meg is történt az agymosás. Mert abban biztos lehetsz, hogy mind az 5 oldal másként fog ugyanarról a témáról írni. Persze atombiztos informátorokra hivatkozva off course.
Mindegy, sokat lehetne erről írni. Nagyon óvatosan kell kezelni a neten fellelhető hírek valódiságtartalmát.
A Kozmikus Közzététel sorozat epizódjának fordítása itt olvasható:http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2019/12/kozmikus-kozzetetel-xiii15.html..
Russian0718 2020.04.10 15:01:02