Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zafír

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szilveszteri petárdázás, meg trombitaszó kicsit elnyomta a dolgot, de megszületett a hazai Mesterszakács széria első győztese, vagyis első amatőr-mesterszakácsa: Thurzó Gabi. Nagy meglepetés nem volt, hiszen lehetett érzékelni, ahogy a műsorvezetők epizódról epizódra…..
Az RTL Klub is átszabta az estéit jövő héttől. A változtatás következtében mégsem folytatódik a Dr. Csont a 3. évaddal, jégre került a vicces-kémes Chuck, félbeszakad a Döglött akták ismétlése 4. évada, és elmarad az Emberrablás címet kapott Vanished premierje. További…..
zafír 2009.07.31 22:33:56
Telefonként nem nagy durranás a Samsung Pixon, fel lehet hívni más embereket. Fényképezős mobilként viszont ott a helye a legjobbjak közt. Komolyabb kinézetű, mint az LG Renoir, de a mobil hátán a lencsét körülvevő dudor enyhén szólva pofátlanság. Ilyesmi a kompakt kamerákon…..
Lenyűgöző a Palm új oprendszere, a Nova, állítja a Crunchgear egy nagyon megbízható forrásra hivatkozva. Ezt akkor hiszem el, ha látom a mobilt élőben, mert a Palm az utóbbi időben csak álomba ringatni volt képes. Az biztos, hogy a Palm új mobiljainak minimum lenyűgözőnek kell…..
zafír 2009.01.06 08:15:15
Sokan azt találgatják, egyáltalán újraindulnak-e a gyártósorok Vélemények az azonos című hírünkről...
A tegnapi adás főleg ismétlésekből állt, ami azért jó, mert el tud közben kapcsolgatni az ember. A legfontosabb tanulság, hogy Kovács Áron egyedül nem is volt olyan rossz. Eddig idegbajt lehetett kapni a szóvicceitől, de most elég jól látszott, hogyha egy normálisabb…..
zafír 2008.11.29 18:24:09
Ha már két hétig tudósítottunk a Celeb vagyok-ról, akkor nem maradhat ki a bónusztrack sem, az Újra együtt!, amiben ugye összehívják a csapatot, hogy még utoljára egymás fejéhez vágjanak néhány hamutartót, papírtrombitát, meg stúdiókelléket. Mondjuk két hétre…..
Gjoni megkapta a tábornoki pálcát, a táborlakók meg a leveleket, úgyhogy volt nagy sírás-rívás - így foglallható össze a tegnapi nap sovány termése. Mondjuk az azért nem volt semmi, hogy Gjoni megpróbálta befenyíteni Natasát, de ebből nagyobb balhé (egyelőre)nem lett. A…..
Amíg a Nokia csúcskészülékeiben csupán 5 megapixeles kamera van, addig a Samsung 8 megapixeles kamerával próbálja megához csábítani azokat, akinek a méret a lényeg. A Samsung i8510 mobilnak a kijelzője is nagy, 2,9 hüvelykes és 16 millió színű. Emellett van benne 7,2 megabites…..