Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B : My Man

5 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ethniki a vb-n A 24. játékos 2010.06.09 10:05:00
Bár tudjuk nagyon jól, hogy Görögország többet érdemel, senki ne higgye, hogy valami sportdiplomáciai csűrés-csavarás eredményeképp eggyel több fő szállhatott fel a Kalózhajóra (2004 óta ez a görög válogatott egyik beceneve). A 24. játékos nem is a fantasztikus…..
B : My Man 2010.06.09 11:43:42
B : My Man Hogy tovább? 2008.11.26 19:49:27
A helyzet a következő: Vegyünk egy végzős egyetemistát, aki lehet, hogy soha nem is fog végezni.Vegyünk egy visszavonult - ha csak átmenetileg is - amerikai focistát, aki lehet, hogy soha nem is fog visszatérni a pályára. Vegyünk egy szerelmes embert, akinek a…..
w Igazságot Magyarországnak! 2008.11.18 00:45:00
Mert ha mondjuk egy óvodáscsoportot vagy egy turistabuszt vertek volna végig ezek az elállatiasodott szlovákok… azt még le lehetne nyelni. Az óvodások néha valóban idegesítők tudnak lenni, aki meg oda hordja a pénzét üdülés ürügyén, az meg is érdemli. De hogy…..
B : My Man 2008.11.18 12:51:27
Kicsit szánakozva olvasomtam a posztot és a kommentet. Keveritek a szezont a fazonnal, élen TWA.

A magyarországi magyar szurkolók több okból vették az irányt Dunaszerdahelyre.

Kezdve attól, hogy Fradi-mezt égettek előtte 2 héttel a slovan-szurkolók.
Folytatva azzal, hogy a magyarellenes kijelentésekre (többek között a kócos néni ellen is) a magyar kormány semmit vagy csak egy ejnye bejnyát produkált. Kérdem én, hogy milyen kormány az, aki a saját külügyminiszterét nem védi meg?

Nem olyan messzire visszagondolva, a Hedvig-ügyre. Megvertek egy magyart, mert magyarul beszélt és még őt hurcolták meg. Jó, belügy. De a magyar kormánynak kutyakötelessége fellépni, ha szlovák állampolgárt vernek, azért mert magyarult beszélt, úgy, hogy még a lányt hurcolják meg. Ha rendben lefolyt volna a nyomozás, akkor senki nem szólt volna egy szót sem.

Magyarellenes kijelentések a szlovák kormánykoalíció pártjának egyik vezetőjétől rendszeresen. Jó, belügy, de meg lettünk szólítva megint csak.

Ezek a magyar ultrák azért mentek ki, mert úgy érezték, hogyha a kormány nem áll ki más országokban élő magyarokért, akkor ezzel demonstrálnak. Mert ők léteznek. És mert ők magyarok. Biztos sokaknak nyűg, de ők meghalnának ezért az országért és nekik naponta meg kell küzdeniük a kultúra fenntartásáért. Nekik nem járt sajnos alanyi jogon se útlevél, se magyar igazolvány.

A DAC ultrái meghívták és szeretettel fogadták a magyar ultrákat kint. És gondolom a kinti 6-7 ezer magyar a meccsen is jól érezte magát, hogy érzett egy kis törődést hazulról.

(egyébként az ultra nem huligán. Az ultra szurkol, koreográfiát gyárt a meccsre, énekel és a csapatot támogatja. A huligán verekszik)

A felvételeken látszik, hogy semmilyen provokációra ütöttek a rendőrök. Kérdem én: mit kerestek a rendőrök a szektorban? Miért zárták nyitották ki a kapukat a két szektor között? Hogy lehessen verni. Hogyha esetleg leesel a szektorból, akkor kimenekülhess a stadionból, ahol szemből megint rendőröket kapsz (kamerák nélkül).

Aztán a tüntetés. Mi szurkolók, nem azért tüntettünk a MEH előtt, mert vissza akartuk foglalni a Felvidéket. Hanem a kormány töketlenkedése miatt, mert megint nem álltak ki Magyarországért, a magyar emberekért. (egyébként született egy megállapodás mialapján a szurkolók egységbe tömörülnek és félreteszik a néha több évtizedes ellenségeskedést). Ez nem példaértékű vagy említésre méltó? Kell annál több, mint egy fradista és újpesti békében tud egymás mellett tüntetni? Nem hiszem.

Szerintem ebből a megközelítésből is át kéne gondolni a dolgokat és emlékeztetnék mindenkit, hogy Lengyel Krisztián, egy dunaszerdahelyi srác, még mindig a kórházban fekszik csak pépeset ehet, nem lesz teljesértékű ember soha fizikailag. Ez is a rendőrattak eredménye volt.

Csak ennyit szerettem volna elmondani.

Egy újpesti ultra

B : My Man Hun van az alja? 2008.10.08 11:28:47
A mostani viharos napoknak szerintem még messze a vége. Most nem akarok belemenni egyelőre chartokba, bővebb elemzésekbe, csak egy kávézóból van időm követni az eseményeket. Tehát a kérdésem az lenne a T. olvasókhoz, hogy mit gondoltok a magyar részvények jelenlegi állapotáról?…..
B : My Man Hajónapló - 3. fejezet 2008.09.15 04:31:30
4. nap - Fel északra, egészen Szlovéniáig Az előző bejegyzésem egy kicsit összemosódott, mivel sikerült a két "pihenőnapi" élményinket összemosni, ezt a fáradtság számlájára írom (ma sem éppen a legkipihentebb vagyok, előre is exkluzálom magam:)).Tehát az…..
Hajónapló 2. nap - Medulin, Horvátország Rövid gondolkodás után úgy döntöttünk, hogy Premantura felé vesszük az irányt. Egy könnyed reggeli tisztálkodás után annyira nomádok lettünk, hogy az autó tetején csettintettük fel a laptopot és ott gépeztünk. Ez a kemping…..
Isztria - Szlovénia - Velence - Szlovénia hegyvidéke egy kicsit rendhagyó módonHajónapló - 1. nap Az első bejegyzést egy nagyon kellemes és kalandos utazásnak szentelem, melynek barátnőmmel, Karinával voltunk részesei. Mivel utazásunk rövidre, de annál élménydúsabbra…..