Regisztráció Blogot indítok
Adatok
babateve

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre jobban érik a társkereső- és tanácsadó oldalunk megvalósítása, mert ez egy lekoptatás kísérlet. Van, amikor a semmilyen jelzést is képesek vagyunk pozitív üzenetként értelmezni. Szegény fiú csak szeretetre vágyott, és minden mosolyba belekapaszkodott. Vannak mosolyok,…..
Ezt a történetet nem is értem. A 14 éves dagi lány, eddig oké, de hogy most nem is akarta megfeketetni a fiú, meg különben sem tudtak miről beszélgetni, de mér kellett szerencsétlen lánynak a fülébe dugni a haját?  Sziasztok! Gondoltam ha mar ugyis tele van tinitortenetekkel,…..
Vannak szerelmek, amik végig kísérik az ember életét, újra és újra felbukkannak, nem hagyva egy pillanatnyi nyugalmat sem a szívnek és a léleknek. Minden alkalommal belehalunk, hogy az újjászületésünknek csak az újra belehalás adjon értelmet (milyen szép mondat, nem?). A kép a…..
Mai óránk címe: párkapcsolatban nem létezik win-win szituáció. Példánkban a lány bizonyítja, hogy igenis a szerelem az nemcsak hirtelen jövő, mindent elsöprő érzelem, hanem lassan építkező folyamat. És persze ugyanezen példán azt is bizonyítja, hogy a szerelem hirtelen jövő,…..
Szakítani látszólag nagyon egyszerű: hello-hello, te jobbra, ő balra. Hogy ez hogyan tud elfajulni addig, hogy a sztoriban fontos szerepet játsszon a büntető törvénykönyv 2007. decemberi módosítása, ahhoz egyrészt kell, hogy az egyik szereplő ügyvéd legyen, a másik meg nem…..
Csodálatos levelet kaptunk. A fiatal srác eljutott a vallásos család vasárnapi ebédjére, a kedves após is elmondta, amit akart. De ez még nem volt semmi. Olvasónkat arra bíztatjuk, hogy mindent írjon meg az anyával történtekről. Kedves Szakítshabírsz BLOG!Mellékelten küldöm…..
Mandiner blog Gyurcsány lemondott? 2008.02.06 21:30:00
 Amikor az alábbi hírt olvastuk, reménykedő öröm szaladt végig rajtunk. Arra gondoltunk, csak lehet benne valami, ha Daróczi Dávid hevesen cáfolt. Eszünkbe jutott a legutóbbi eset, amikor néhány nappal a kormányzati negyed építésének leállítása előtt a szóvivő még úgy…..
Ismerünk mindannyian olyan férfiakat, akik nem tudnak mit kezdeni a lekoptatás nemzetközi intézményével, és csak nyomulnak. Hirtelen megszűnnek az intim terek, a lány félni kezd. A filmekben jön egy hőstípus, aki eléggé kékszemű és erős, hogy elintézze az ilyen ügyeket.…..
Megint egy főiskola tett tönkre egy kapcsolatot. Kérdezem, akkor minek tanulunk? De minek? Kérlek titeket, legyetek kíméletesek a beküldő lánnyal, aki sorszámozza a fiúkat. Kérlek titeket, ne legyetek kíméletesek a beküldő lánnyal, aki sorszámozza a fiúkat. És ne feledjük:…..
Szép, létösszegző szakítólevelet kaptunk egy lánytől, az általános iskolai levélgalacsinoktól a gimnáziumi szarkavaró barátokon át vezet az út a nyitott kapcsolatok borzalmához. Az én személyes kedvencem a karatés sztori, nektek melyik tetszett a…..
babateve 2008.01.15 07:55:46
Mindig is elborzadva figyeltük a népszerű közösségi szájt környékén való történéseket, és most különösen dühös vagyok, mert egyszerűen nem jöttem rá, hogyan lehet szakító közösséget létrehozni, és hiába kértem a gépháztól meghívót, basznak küldeni. Aki meg az…..
Az első fontos kapcsolatában a lány rögtön találkozott a legszemetebb férfival, C-vel. A C-k mindig ilyenek, jegyezzük meg. És ki lehetett Sz.? Nem tudjuk. De ez a szerelmi sokszög senkinek sem jó, csak nekünk, mert meg tudjuk írni.A lány (én) 16, a fiú, - nevezzük C-nek- 20.…..
A tegnap megjelent olvasói levélre érkezett egy válasz, amely a női szemszögből írja le mindazt, amit már egy férfi tollából elolvashattunk. Úgy tűnik számomra, hogy mindenki - kivételtől és nemétől függetlenül - küzd azzal a problémával, hogy nem kap meg 1-1 találkozó…..
Sárga Ház 7 kiló halál 2007.12.20 21:35:00
Megint van jó kis elgondolkodni valónk mára. Éhen halt egy 1 éves kisfiú a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Piricsén.Még novemberben hívták ki az ügyeletes orvost a szülők – akik 6 gyereket neveltek egy egyszobás házban –, de ő már csak a lesoványodott kisfiú halálát…..
Eleve nincs az a nő, akiért érdemes ennyit vezetni havonta. A távkapcsolatot az értékellek mint embert szerkesztősége egyébként sem támogatja, könnyű "beleszaladni a bohóc utcába" - ez az egyik kedvenc fordulatom ebben a levélben. A bohócos motívum és a…..
A részegen ismerkedés veszélyes terep, a Nyers együttes mára már klasszikus slágere frappánsan összefoglalta: "ezek fényre csúnyuló lányok". Szerintem egyébként névjegykártyát is szigorúan tilos osztogatni, pedig nekem nincs is olyan khm, érdekes foglalkozásom mint a…..
Az előző részben Linkoln összefutott a faterral, Tíbeg Bellikkel és egy hashajtóval, Sara Kellerman haverrel, Májki meg Mehónnal. Szukre Merikrúzt kajtatja immáron Mexikó felé haladva, Héjvájörről nem tudunk semmit, de ez nem is annyira nagy baj. Ja, és LinkFater tud valamit, ami…..
A hegymászós lekoptatás új műfaj, ilyennel még nem találkoztunk a blog hosszú pályafutása alatt. Mai kérdésünk: mire gondolt a lány, amikor azt mondta, egyébként tériszonya is van? A sztori rövid, de (szerintem nagyon) vicces. Pár hete bejelentkeztem egy társkeresőre. A…..
„Bezabált a kórházban az éhen halt nő férje” – írja a Színes Bulvár Lap címlapon nagy, sárga betűkkel. A rohadék F. László. Evett, falt, magába tömött mindent, biztos egyenesen a szájába nyomott egy egész flakon a tejszínhabot, aztán ráküldött néhány…..