Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mercem

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ablakpárkány tizenegy 2012.09.27 12:51:13
mármint XI. kerület, vagyis Újbuda egy roppant eleven és innovatív régiója nagy barom fővárosunknak, ha már arra is futja az önkormányzatnak, hogy növényekből rakassa ki a polgármesteri hivatal homlokzatára, hogy ez bizony a XI. kerület. lehet persze, hogy nincs nyoma…..
Ígértem a múlt héten, hogy nemcsak lakásdekorációt mutatok Nektek idén is, hanem karácsonyfára való díszeket is, amiket akár otthon - akár a gyerekkel is - elkészíthettek. És mivel az ígéret szép szó, akkor következzen a díszek kavalkádja, ha most belevágtok, még tele lehet…..
Újabb játékkal jelentkezünk a Veddvelemmel közösen, felbuzdulva az előző sikerén. Nyerj egy 37x27 centis bordó babtáblát itt, a Gyerekszobán a babtabla.hu felajánlásával, és egy 52 gyakorlat a pozitív gyermekneveléshez című önfejlesztő kártyacsomagot a Veddvelem Facebook…..
Mostmár késő van, de eljött ez a pillanat is, útjára indítom kis családunk blogját...
Beérkeztek hát a pályaművek, kedves Olvasók, és itt az ideje, hogy közszemlére tegyük őket, majd szavazásra bocsássuk, melyik három készítőt-beküldőt díjazzuk. Mi úgysem tudnánk dönteni, így ezt a felelősséget most gaz és roppant kényelmes módon toljuk át a drága…..