Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gondolatkarantén

146 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnálom, hogy sokszor mondtam azt, hogy egy semmirekellő idióta vagy, aki semmi másra nem jó, csak hogy engem idegesítsen, felássa a kertet és teleszarja az udvart. Nem gondoltam komolyan. Sehogy sem gondoltam, ezek csak feleslegesen elpuffantott indulatszavak voltak. Mert ilyen vagyok. Ami nem…..
Lehetett volna jó film is, de aztán közbeszólt a rossz rendezés, a gyenge színészi teljesítmény, az esetlen történet, meg a hiteltelen jelenetek sora. Ezúttal nem a lányaimmal, hanem egy barátommal ültem be a moziba, jó szokásomhoz híven tartózkodtam az előzetes kritikáktól, spoilerektől,…..
  Mert jól néz ki Sajnos emellett férfiként sem mehetünk el szó nélkül. Sokszor jutott eszembe, ha később születek, nem Magyarországra, magasabb, sportosabb lennék, jobb génállománnyal, lenne hajam, szexi borostám és némi színészi tehetségem, akkor ugyanolyanok lennénk. Mint két tojás. Amúgy…..
  Maradona városa Nincs még egy olyan szimbólum a futball világában, mint Maradona. A szegénylegény, aki elindul világot látni, jött, látott és győzött! A nápolyi korszaka előtt és után is több klubban megfordult, de az Azzurriknál vált ’Isteni’ Diegová, ott nyerte el méltó helyét a futball…..
Gondolatkarantén 387 Ft = 1 Euro 2022.03.06 08:57:52
Nápoly fantasztikus hely, jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki képes megbirkózni azokkal az idegesítő tulajdonságaival, mely hozzátesz a nagy egészhez, de senki nem sírna, ha végre változtatnának rajta. Sok helyen olvastam, hogy „bolondos forgatag”, „mediterrán káosz”, „fantasztikus sokszínűség” és…..
  Maximálisan értékelem Gulyás Márton erőfeszítéseit, hogy olyan emberekkel is asztalhoz ül, próbálja szóra bírni őket, akikkel nincs egy véleményen, sőt ebben az esetben alacsonyabbrendűként kezelik. Ja nem, csak "szexuális" téren....  Az első 40! percben folyamatosan arról volt szó, hogy: -…..
Gondolatkarantén Örökkévalók 2021.11.04 11:12:28
Képregény, és ezen belül is Marvel rajongóként a végletekig elfogult vagyok mindennel, ami a Stan Lee-Jack Kirby féle műhelyből érkezik, épp ezért vagyok nehéz helyzetben, amikor erről a filmről kell mondani valamit. Tudom, sokak szerint nem is kellene, de olyan friss az élmény, hogy nem bírom…..
Idén 9. alkalommal rendezik meg az Ország Játéka (www.orszagjateka.hu) szavazást, ahol hét kategóriában, több mint hatvan Játék versenyez majd a legjobb helyekért. Ennek kapcsán kérdeztük Kovácsovics Fruzsinát, Fonogram-díjas előadót a játékról, a játékokról és szerepükről a gyermekek…..
Gondolatkarantén DŰNE 2021.10.29 10:59:51
  1965-ben jelent meg Frank Herbert nagysikerű sci-fi sorozatának első kötete, amely szinte azonnal elnyerte a Hugo- és a Nebula-díjat. Ez a könyv lett a modern sci-fi egyik alapműve, aminek hatása máig érezhető. A hihetetlenül fejlett technológia és a hihetetlenül fejletlen társadalmi…..
  Talán, ha ezt látom először, vagy nem olyan nagyok az elvárások, vagy nem telik el olyan sok idő az első évad vége óta, vagy nyolc helyett tizennyolc rész van, talán….. Talán akkor nem lennék ilyen csalódott. Mert így kicsit keserű szájízzel, de azt kell mondanom, hogy a második évad szinte…..
  13 karikás, a Netflixen talált, vasárnap este nézős film a Szörnyek és szerelem. Már a címadásnál kell kezdenem a dicséretet, mert miről is szól a film? Óriás szörnyek lepik el a földet, ami sok milliárd ember sajnálatos halála mellett azt okozza, hogy az ígéretes fiatal pár két tagja elszakad…..
Itt van ez a jó kis videó: https://www.facebook.com/watch/live/?v=266611751778952&ref=notif&notif_id=1618939756277151&notif_t=live_video Az ellenzéki vezetők a Parlament előtt emlékeztek a 25 000 magyar covidos halottra. Gondolom az volt a cél, hogy ezzel is kommunikálják, hogy a…..
Szólásszabadságért sír a jobb és a bal oldal egyszerre. Végre létrejött a nemzeti minimum, vagy úgy is mondhatnánk,hogy összenő, ami összetartozik. Persze, a lényeg, az hogy kinek játszol és kinek látszol... Gajdics Ottónak csak az fáj, hogy a szittya magyar Petryt a vélemény terror hazájában az…..
- Minden egyetem jó!  - A CEU nem jó, az Soros! - Igen, de az nem is egyetem, hanem káderkeltető. Sátánfattyak tanyája. - Mondjuk pénzünkbe nem került, és voltak elismert oktatók. - Ja, de milyen áron? Rákos daganat volt Szent Magyarországunk testén! - Ez mondjuk igaz, szégyenkeznünk kellett…..
Nem az a baj, hogy a stadionok tele lehetnek, hanem az a baj, hogy semmi más nem lehet tele. De én azt szeretném, ha júniusra tényleg vége lenne ennek az egész szarnak, és aki akar majd meccsre megy, aki akar a strandra, akit meg sem az izadás, sem a fürdés nem érdekel, az BÁRMELYIK kocsmában…..
  A hülye fordítások minisztériumából ezúttal egy egész jó cím jött ki, a Behind her eyes magyar megfelelője a „Ne higgy a szemének” lett, és kövezzetek meg, de nekem ez bejön. Mint ahogy bejött az egész sorozat. Kár lenne itt az elején titokzatoskodni, vagy húzni az időt. Aki csak ennyit szeretne…..
Ha valakinek nem nyújt elég szenvedést és kilátástalanságot a covid, akkor mindenképpen jó szívvel ajánlom a Farkas gyermekei című sci-fi sorozatot! Pár helyen belefutottam az ajánlóba, de ennél többet nem igazán tudtam róla, és a karanténom alatt volt időm pár estét rááldozni. Nem tudom, mit…..
  Az az igazság, hogy a végtelen szex ígérete nem is olyan könnyen visszutasítható, mint azt gondolnánk. Nekem még a Matrix kapcsán is eszembe jutott néha, hogy ha Neo a másik pirulát választja, és marad informatikus, élete végéig jól élhetett volna a piros ruhás nő seggét csapkodva. És hol volt…..
Faszi, ilyen toka nincs is, pedig én tudnék mesélni;) Az van, hogy egy állandóan készenlétben álló kommandó megy Baliért minden reggel, hogy a belülről vajjal megkent fűzős egyenöltönyébe rugdalják, majd ájultra kábszizva végigrobognak vele a városon. Közben az agyát egy százmillió évvel ezelőtt…..
Próbáltam, de egész egyszerűen nem bírtam szó nélkül hagyni Bódi Ábel és Vona Gábor vitáját, ami a külföldön élő magyarok levélszavazásáról szólt: https://www.youtube.com/watch?v=X-wd_RsUXJ8 A helyzet ugyanaz, mint Berki "Büntetőfékező" Krisztián feleségének magyarázó videója esetében. Van egy…..
gondolatkarantén 2021.03.25 14:09:08
@Gyulimali: Én értem, hogy meg lehet oldani, csak nem értem, miért nem lehet egyszerűbbé tenni!? Te mgoldottad, meg tudtad oldani, respekt. Van aki nem tudja.
Én csak azt szeretném, ha nem tennénk különbséget magyar és magyar között. Amúgy nem érdekel, ki hova adja le a levélszavazatát.
Ha kint élsz 8 éve, neked nem esik rosszul, hogy van aki szerint (mondjuk Bódi Ábel), nem teljesíted a kötelességed a hazáddal szemben?
gondolatkarantén 2021.03.25 14:26:34
Nem akartam írni erről a filmről, de aztán erőt vettem magamon és végül úgy döntöttem, hogy nem kell mindenkinek végig szenvednie ezt a 97 percet, ha leírom, hogy felesleges. Olyan jól indult. Már úgyis hányok a sok rágógumiból és mekis pohárból összeragasztott amerikai akciókatyvasztól, amikben…..
  A Messiás jelenleg a legnagyobb BOOM or BUST sorozat a Netflix kínálatában, de az én látókörömben mindenképpen. Kifejezetten szeretem az olyan film, vagy sorozat élményeket, amik a semmiből jönnek. Az vesse rám az első követ, aki már hónapok óta várja a Messiás bemutatóját! Van ilyen? Biztosan,…..
gondolatkarantén 2021.03.03 09:32:36
@Host: True story:) De én 2019-ben sem hallottam róla.