Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kardiomaca

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praxis Maga meg fog halni 2014.09.30 08:47:54
A vesére várók listája olyan, mint ide a hold és vissza... Tisztelt Blog,   egy velem viszonylag régen megesett történést osztok meg, úgy éreztem itt a helye. A történetben szerepel mind a félrekezelés, mind az emberileg kifogásolható orvosi magatartás…..
Futóblog 2009 NYÁR - program 2009.01.20 13:00:00
Tapasztalataim szerint harminc éves kor felé megváltozik ez ember teste. Annak idején bármennyit lehetett kajálni és úgy néztünk ki, mint C. Ronaldo (nagyjából! közelítőleg!), mára az irodai ülőmunka következtében dagad a szalonna köldök alatt, illetve maga a köldök is…..
Néhány embernek még nem, de nagyrészt megvan mindenkinek a pólója! A Nike munkatársai mindenkivel felvették a kapcsolatot tudomásom szerint. Azok is kaptak emailt, akinek nem készült el a pólója az első körben. Ha nem kaptatok emailt, írjatok ide hozzászólást a problémátokkal!A…..
Egész jó volt. Ha szofisztikálni akarom a tételt, azt mondom: teljesen jó élmény egy futóverseny. Megmondom őszintén, hogy még izgultam is a rajt előtt, ment bennem a pulzus és a pumpa, pedig nem is az elejéről, hanem gyakorlatilag a végéről indítottak bennünket, az…..
Egész jó volt. Voltam már jópárszor Isztambulban, de magasan most tetszett a legjobban. Nem tudom, a vasárnap teszi-e, hogy lehet közlekedni, és nem a dugóban araszolunk órákig, esetleg hogy így keresztülfutva minden jobb. Nem indult könnyen, mert úgy nagyjából három óra szopás…..
Futóblog Futócipők, Sex Pistols 2008.08.20 15:36:00
Futócipőkkel kapcsolatban fontos dogma, hogy futócipőben nem járunk utcán. Úgy értem, nem hordjuk utcai cipőként. Ezt valahogy nem kommunikálják túl a gyártók, én például Kropkó Pétertől hallottam először. Ha már tudjuk, könnyű nem hordani utcára, a gyártók azonban a…..
Futóblog T-5 nap 2008.08.25 21:16:00
"Emlékszem egy évvel ezelőtt álltam a tömegben Vártam az áttörést, vártam, hogy újra élhessek Most úgy tűnik, találtam néhány havercsávót, akik végre értik, mi kell hozzá Hogy teljesüljön ez az álom, itt leszünk a végéig" -- Red Jumpsuit Apparatus: In Fate's…..
Kimentünk Ürömre Zsiga barátomhoz, hogy családilag ott tekintsük meg a tüzijátékot. Vaskos zárójelek között természetesen arról is elboronganék, hogy prolizsúr tekintetében határozottan visszafejlődött az emberiség. Kétezer éve legalább élet-halál bajvívást löktek a…..
Futóblog A magyar Usain Bolt 2008.08.19 07:21:21
Egyelőre csak egy kis ízelítő, de hamarosan jön a részletes beszámolónk...
Kipróbáltam DeMartian kommentelőnk ajánlatát, a Meder utcától a Duna-parton át az Árpád-hídon át a Margitszigettel. Az ajánlat lényege az volt, hogy ha tíz kilométert akarok futni, az pont annyi lesz. Sokan szidják a Nike+ karkötőt, hogy nem mér pontosan, de 10,34 kilométer…..