Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyerges Zsuzsanna

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nézd meg a legfrissebb fejleményekről készült videóbejegyzéseket a mély állam eltávolítása kapcsán. Több forrás elemzését megnézheted egy helyen, megismerkedhetsz több részlettel is és nagyobb megértést szerezhetsz a világon most zajló eseményekről. A világ felszabadul, a kérdés csak az: vele…..
Nem lehet kétséges senkinek ... A Föld bolygó a Rabszolga Lázadás közepében tart! Olyan időkben élünk, amelyekről évezredekig írnak majd. Tanúi vagyunk egy ősi ellenőrző rendszer megdöntésének, amely gyilkossággal, hazugsággal és megvesztegetéssel uralkodott. A babiloni adósságszolgaság e rendszerét…..
Nyerges Zsuzsanna 2020.04.16 15:55:11
Még nem ugrottuk át a küszöböt, de egyértelműen haladunk az irányába! Mostanság már nem is telik el hét történelmi eseményektől mentesen. Egyértelműen a világ hatalmas ütemben zajló, megállíthatatlan átalakulását láthatjuk, és mindezt nap mint nap! A valóság megváltozik, és már senki sem tagadhatja…..
Nyerges Zsuzsanna 2020.04.12 14:37:10
@pietnik: Penteken frissitve is lett a Fulford cikk. En is nagyon vartam. Ra is neztem kb 10percenkent. Ott van ugyan ugy a cikk, csak mostmar egeszben.
Sok forrás egyetért azzal, hogy zavartalanul használják a pandémiát, vagy más néven a "járványügyi-infót" a jelenlegi hatalmi struktúra összeomlasztására. Számos jelentés érkezik az elit tömeges letartóztatásáról. Ezek egy részét megerősíthetik olyan vezető híradói jelentések, mint például amik a…..
Nyerges Zsuzsanna 2020.04.11 05:14:16
Érdemes meghallgatnia hölgyeményt, igen érdekes részletekre mutat rá a most kibontakozó események kapcsán! Többek közt azokra a bizonyítékokra is, melyek azt mutatják, hogy a hirtelen "koronavírusossá vált" sztárokat, valójában a Q csapat tartóztatta le. Érdemes megnézni Nyla közel egyórás videóját,…..
Nyerges Zsuzsanna 2020.03.28 22:24:06
@Kobe8: Linkelnel, legyszi ezekbol a portalokbol?
(bocsi az ekezetek hianya miatt... Angol a bill)
Nyerges Zsuzsanna 2020.03.29 13:12:21
@Online Táltos: Koszonom! Ugy erzem az on allaspontja a helyes. Nagyon regota foglalkozom ezzel a temava es olvasom
peldaul Ben Fulfordot. 2012-ben mar orultem az aranykornak :)
De most azert kerulget a tul szep, hogy igaz legyen erzes...
A jelek erosek. Izgatott vagyok. Latom, hogy a kornyezetemben is egyre tobben latnak tisztan. De megis... Tenyleg eljott az ido? Szerintem sokan kerdezik ezt mostanaban.