Regisztráció Blogot indítok
Adatok
odbsz

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyik olvasónk kicsit kiakadt, amikor a UPC pont az NHL-playoff kezdete előtt döntött úgy, hogy minek a magyarnak amerikai sportadó, nézegesse a bohócligát, ha annyira sportra vágyna. Levelet írt az ügyfélszolgálatnak, és a várakozásokkal ellentétben nagyon gyorsan választ is…..
Az "árpádsávos sapkában ment a kisfiú az iskolába" sztori a reggeli Mokkában. Az alapos műsorvezető kapásból NEM közli azt a  tényt, hogy az igazgató úr SZDSZ-es önkormányzati képviselő. Gondolom, ez cseppet sem tartozik a történethez, ugye TV2 ? No, de utána…..
Hiába, nem tökéletes még a diktatúra kis hazánkban, a cenzúrán van még mit javítani. A négytagú (!) bizottság által nagy nehezen engedélyezett transzparenst végül leszedették a Magyarország-Málta mecs előtt. A "Stop killing the wild birds in Malta!" feliratot a Magyar…..
Jégkorong Menjünk akkor Svájcba! 2008.07.28 17:22:00
A magyar jégkorongválogatott legfontosabb A csoportos meccseit darabonként 3000 forintért is megnézhetik a szurkolók Svájcban. Ha merünk nagyot álmodni, az sokkal többe kerül. Megvannak a vb-jegyárak, a tiketteket szeptember 8-ától kezdik árusítani. Alapos grafikonos szövegben…..