Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tiduj

0 bejegyzést írt és 4048 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ünnepi időszakban nem lesznek hagyományos posztok, hanem a verspályázatra érkezett munkákat fogjuk kiposztolni. A szám az érkezési sorrendet jelöli.A kép innenSzívembe ezeregy foggal harap a bánat,ha most elhagysz, akkor nincs bocsánat.Éveken át mentünk, sivatagban…..
Tiduj 2008.12.24 23:58:24
@nagyfarkumelos:


Mi az a: maszturbátorral?
Tiduj 2008.12.25 00:06:23
@Tiduj:

Szent István + hittérítés. (ok, ne karácsonykor leltározzunk)
Délutáni szabály: Soha ne kapkodjuk el a dolgot.Alszabály: De két hónap alatt csak a csókig eljutni, az nem menő.(Háromnapos olvasónknak ezzel szeretnénk kellemes pénteket kívánni.)Szolgálati közlemény: a maradék szakítóspólót 2000 HUF-ért gyorsan elosztogatnám. Van piros,…..
Megcsalja a feleségét, aki erotikus masszázsra jár? Fikázható-e bárki csupán azért, mert lányokat látogat, vagy a szolgáltatásába belecsempész egy kis érzékiséget?Volt már ebben a blogban vita és felesleges indulat is. A következő vélemény egy valódi masszőrhölgytől…..
Délelőtti szabály: A jó lenne egyedül lenni, azt jelenti, hogy van valakim. Valaki más.A fiúnak üzenjük: Légy őszinte, bazmeg.Mindenkinek üzenjük: Tessék már küzdeni a kapcsolatért.Innen loptukKedves Szakítós!Nem kell feltétlen kiraknotok, mert nem szeretnék részletekbe menően…..
Napi betevő: Kampó Igric: 17. Szuszi még aluszik Tegnapi kávé kedvesem poharából. Itt van s oly távol. ..
Délelőtti szabályunk: ne házasodjunk, amíg nem vagyunk biztosak. Alszabály: viszont ne kacsintgassunk a barátunk barátjára.   ÉS MI VAN, HA NEM BÍROK??? Rég volt, mikor kezdődött a történet, szűzességem elvesztése előtt :) kb 12 éve. Egyetemi szerelem, nekem igazi első.…..
Napi betevő: ANGYALI SZERETŐ hívhatsz bárhogyan ágyadon isten vagyok és lábtörlő is (Valamilyen Gusztáv) ..
Közeleg a karácsony, a szeretet és mint alant kiderül, a szakítás ünnepe. A jó ajándék fontos.   A kép illusztráció és innen loptuk Bla- bla- bla és már ettől is rövidebb a szöveg:)   Pontosan nem tudom megmondani, hogy mikor történet az eset és nem is…..
Napi betevő: "Lehet, hogy az alkohol az ember legnagyobb ellensége, de a Biblia azt mondja, szeresd az ellenségeidet."(Frank Sinatra) ..
Addig szerencsétlenkedtek, hogy a végén el sem kezdtek járni. De nem is baj.A kép innenHelló. 3 és fél éve boldog párkapcsolatban élek. Sajnos a drágám időnként hajlamos kissé elhanyagolni engem, pl, ha sokat melózik, állandóan fáradt, stb, nekem pedig folyamatosan…..
Tiduj 2008.12.13 22:13:18
Letícia · erolenduletenergia.blog.hu 2008.12.13. 22:02:35
találjkimárvalamit: szóval ennyi?:)

Azt kifelejtettem a délutáni kommentemből, hogy az fordult szerintem elő többször mindenkivel, hogy páratlan korszakában csókolózott és ennyibe maradt a dolog:)

Többször? Néha. De akkor is halálosan komolyan gondoltam. Pl. hatodikban, B. Ferivel.
Komolyan hittem benne, hogy eccer férj-feleség leszünk, és.....
Tiduj 2008.12.13 22:17:37
majompásztor · mezeijoghallgato.blog.hu 2008.12.13. 22:12:41
Lehet, h unaloműzés végett a picsának is köllött volna dógozni valamicskét, nem pedig sértődötten nézni, ahogy a másik belerohad a melóba azért, hogy otthon meglegyen az életszínvonal.

Egyetértek.
(Bár arra semmi utalás a posztban, hogy a csaj mivel foglalkozott általában.)
Ez a legjobb kifogás evör: nem csaltalak meg, csak több személyiségem van, azok meg másokkal járnak.A képet innen loptamMost nagyon belelendültem, szóval küldök egy másik sztorit is, ez velem történt meg...17 éves voltam és igencsak tapasztalatlan csajozás terén. A legutóbbi…..
A Szakítós Mikulás másnapjára egy laza munkahelyi emaillel készültünk. A szép képet innen loptamSziasztok!Most olvastam, hogy gyűjtitek a legjobb szakító-dumákat, gondoltam, megosztom veletek az egyik legsúlyosabbat, amit kaptam.Derült égből villámcsapásként ért a dolog,…..