Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Röhmer

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a Tájszonkád megöli a Fifikét a futtatón, mert olyanja van, akkor ott mindenképpen hibás vagy, bárhogy is forgatod a tényeket. Mert TE vállaltál veszélyes kutyát. Pont.  Az a nagy büdös helyzet, hogy a kölyökválasztás pillanatában egy több, mint tíz évre szóló döntést hozunk. Ez magában…..
Röhmer 2018.08.04 08:22:27
@Le a spammerekkel: Harcikutyás csoportokról volt szó, nem kölyökkutyákról, te diszlexiás provokátor.
Röhmer 2018.08.04 08:56:12
@Le a spammerekkel: Sajnos tévedsz. Nem utálom a kutyákat, és tisztelem, becsülöm a Vikkushoz és Datamhoz hasonló felelős kutyatulajdonosokat. Arról meg teljesen felesleges vitatkozni, hogy mi a harcikutya. Nyilván ez egy köznyelvi, nem pedig rendszertani fogalom, de mindenki nagyjából ugyanazt érti alatta. Az sem világos hogy miért feltételezed, hogy messziről nézegetem a kutyákat... Nyilván csak az érdekes, ami póráz nélkül szaladgál a közvetlen közelemben. Az egy jó hír, hogy sok szelíd kutyát ismersz, én is.
Modorosblog A Vendég 2010.09.21 07:00:00
Na csákány, végre ideértem. Jól van, ne lázadjál - csak 3 órát késtem, szeretek otthon ejtőzni kicsit a kádban, rákészülni a nagy vizitre. Meg hát örülj, hogy egyáltalán eljöttem - ez a lényeg, nem? Baszki, messzebb nem találtál pecót? Kész szerencse, hogy hoztam az…..
Qinghai Peking 2008 2008.07.28 10:18:00
Megerkeztunk... Ez tobbek kozt azt jelenti, hogy innentol kezdve ekezetek nelkul irok, illetve azt, hogy valoszinuleg sok helyutt a "z"-t es az "y"-t fel fogom cserelni (meg szerencse, hogy a nevemben egzik sincs) - de talan ez a legkisebb dolog.Hogy mi a…..