Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nonclassifiable Person

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az IDDQD a magyar sajtóban elsőként írt hosszabb elemzést a Gamergate-botrányról, ennek már másfél hónapja. Persze azóta is bőven lehetett volna írni róla, de szándékosan nem tettem. Egyrészt komolyan gondolom, amit szeptemberben írtam, hogy Magyarországról, az itteni…..
Nonclassifiable Person 2020.03.27 11:26:11
@Morrancs: Nagyon régi már ez az egész poszt de csak most fedeztem fel.
Nos akkor én is had mondjam, hogy mint 31 éves nő és anya. 12 éve vagyok házas és 14 éve ismerem a férfit aki most is a férjem....igen Gamer vagyok. Két bátyám van. Velük nőttem fel csonka családban ugyanis apukám elhagyott minket.
OFF:(ez úton is jelezném, hogy a férfihangos beszúrás szerintem nagyon a helyén volt ugyanis az extrém feminizmus tükörképei)OFF vége

Szóval én már kicsinek megismertem a játékvilágot még a Komondor :D 64-en a Nobbit, a Wizard of war-t....de, hogy kitárjek erre a lányoknak nincs játék baromságra ott volt a Giana systers! IMÁDTAM!
Már akkor voltak játékok lányoknak...és amúgy semmi nem indokolja, hogy lány ne játszhatna végig játékot amiben fiú a főszereplő. Én azokat is nagyon szeretem...de ha nagyon akarsz női hősöket....Tomb raider....American McGees Alice és még sorolhatnám. Én és a férjem azóta a mai napig is WoW-ozunk is és más játékokkal is játszunk! Egyikünk sem érzi szarul magát. Egy asztali szerepjátékos M.A.G.U.S találkozón ismerkedtünk meg és azóta is tart mind a szerelmünk mind a rajongásunk a kockaság minden témája iránt és nekem ez nem új "ribihobby" mint sok új GémErgRullnak... hanem már a gamelés hajnálán is így volt. Egy valami az amiben különbözünk...én imádom a sétát túrázást és a sportolást ő inkább lazy szeret lenni de én ezt is imádom benne :)
A lányod bőven talál klassz játékokkat. Sims összes formája, Zoo tycon mert a gyerekek imádják az állatokat is (én is)
A játékkal játsz és élvezd és ne politizáld és ideologizáld szét én ezt tudom javasolni. Én amivel játszom többféle karaktert is tudok csinálni. Mint mondtam ott a world of warcraft, van full páncélos lány karakterem de van olyan is aki egyszál bugyógóban van...pedig lány vagyok.....sőt mivel rajongója vagyok a hagyományos Sword and sorcery világnak...a hagyományos és brutális fantasynek amit alkotóként Boris Vallejo tökéletesen megtestesít amiben megalkották Konan a barbárt...ott abban a világban a csajok is egy szál tangában vannak (Vörös Szonja pl) és a férfiak is (HeMan és Konan is)! Szóval nekem bugyogós férfi karakterem is van. :D
Minden amiről írsz olyan probléma amit te magad gyártasz saját magadnak....méghozzá ideológiai alapon!
Én látom a gamelést mint nő is és mint anya is...és mivel állandó kapcsolatban élek egy férfi gamerrel az ő szempontjait is látom hallom....soha egyikünknek sem volt még problémája...csak akkor ha ideológiai alapon bele akartak nyúlni a játék élvezetébe.
Fiunk már 12 éves ha nem társasozunk vagy túrázunk akkor pedig már ő is gamel néha velünk...imádja az Overwatchot...az is tele van női karakterekkel méghozzá nem eröltett hanem nagyon klassz női karakterekkel...öregtől (ami nem megszokott a játékvilágban) egészen az igen fiatalig. :)
Szóval egy szó mint száz a lányoknak is van választása bőven!