Regisztráció Blogot indítok
Adatok
D E G L O B A L I Z A T I O N

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tragikomédia. Az uborkaszezonban egyetlen dolog foglalkoztatja a (még) politizáló magyarokat, hogy hova adják le azt a bánatos nemzeti konzultációs kérdőívüket. ..
Amikor az antirasszizmus átesik a ló túlsó oldalára – ahogy Antoine Sénanque neurológus-író látja a Huffington Postban. Persze az ő állításaival is lehet vitatkozni. „Emlékeztetem Hollywood revizionista történészeit, hogy az Elfújta a szélnek köszönhetően kapott először Oscar-díjat fekete színész…..
Nos, 2020 van, kicsit eltávolodtunk a járványtól, ami, a szerencsének köszönhetően is elkerült bennünket, és kevésbé sújtott, mint egy dél-európai országot. Ez persze nem jelenti azt, hogy vége lenne, viszont a kormányzati ciklus első felével ideje számot vetni: - Fidesz: A Fidesz kormányzásának…..
D E G L O B A L I Z A T I O N 2020.06.12 21:09:20
@morph on deer: Minden korrupciozas hiteltelen az utan, hogy a Kispesti polgarmester evi 100 milliokat lopo drogozo csapatat, csont nelkul ujra vallaszak. Nem az a durva hogy vannak korrupt drogos politikusok, az meg hagyjan ilyen elofordul, hanem a baloldali valasztopolgarok azok, akik 100 milliokat lopo drogos bunozoket siman megvalasztanak. A drogozas a lopas egy fikarcnyit sem zavarta a baloldali valasztokat. Hianytalanul mindenkit minden poziciora megvalasztottak, es azota mindenkinek MEGDUPLAZTAK fizeteset es ez mind rendben van a baloldali valasztok szerint.
Ez jol mutatja milyenek valojaban baloldal szavazoi.
D E G L O B A L I Z A T I O N 2020.06.13 16:31:35
@morph on deer: "Akkor szerinted az is mindegy, hogy az egyik féreg százmilliókról beszél, miközben a másik százmilliárdokat síbol?"

A fo kulonbseg, hogy a Kispesti balliberalis csapat kb 99 % bizonyosaggal evtizedek ota bedrogozva fosztogatja Budapestet, a balliberalis szavazok meg is megvalasztjak oket. A masik esetben meg, (pl Meszarossal kapcsolatban ) egy barmifele bizonyitek nelkuli SZINTISZTA politikai tamadasrol, aljas hazudozasrol van szo. Szoval, konkret buncselekmeny all szemben, a kitalacioval, es hogy a balliberalis szavazok siman megvalasztjak a bunozoket, mig a nemzeti oldal szavazoi tized ilyen sulyosagu esetben sem szavaznanak az elkovetokre.
Már egy két hónapja írom a válaszokat arra a bejegyzésemre érkezett kommentekre, ami bár nem ebből a célból íródott, de végül a feltétel nélküli alapjövedelem mellett tette le a voksát. Az érvelésem a következő volt: felesleges a fizetést munkához kötni, mivel a munkáért kapott fizetésnek nincs sok…..
Sokan sokfélét írtak és mondtak már a kormány eddigi tevékenységéről a koronaválsággal kapcsolatban. Ideje összeszedni a meghozott intézkedéseket, és mérlegre tenni a döntéshozók eddigi teljesítményét. Szerintünk szabad kritizálni a kormányt koronaválság idején, de ugyanúgy fontos, hogy a pozitív és…..
Az új koronavírus révén világszerte sok ember érthető módon aggódik egészsége és biztonsága miatt. Ebben a posztban megvizsgálom a különbséget a speciális maszkok szűrési standardjai között, mint például az N95 és az FFP2 / FFP3. Az írásom ezen cikk fordítása és rövidítése is, valamint a saját…..
D E G L O B A L I Z A T I O N 2020.03.30 02:14:22
@Örömhernyó: "Miért nincs Magyarországon egy cég se, amelyik képes lenne ilyen FFP2/N95 maszkot gyártani? Elvégre iparban, építkezéseken, barkácsolás közben, csiszolásnál hordják főleg. Miért gyártanak mindent Kínában?"

Ezt hozta a globalizacio, hogy minden gyartast kiszerveztek, es az orszagok eljutottak oda, hogy egy gombos tut, vagy egy skatula gyufat nem tudnak gyartani.
Na ennek lett most vegervenyesen vege. A kinaiak legjobban magukkal basztak ki, mert mostantol minden orszag sajat gyartokapacitast fog fenntartani a fontosabb strategiai vedelmi eszkozokbol, kerul amibe kerul. Olyan lesz mint a hadsereg, ahol nem szamit a profit, ha nincs haboru akkor sem kuldik el a katonakat vagy adjak el a tankokat, repuloket.
Vege a globalizacionak, es globalizaciot erolteto partoknak, es befellegzett az Europai Egyesult Allamok eszmejeert kuzdoknek is.
Aki egy kicsit is figyelemmel kísérte az elmúlt 10 év magyarországi társadalmi és politikai történéseit, az pontosan tudja, hogy minden országos jelentőségű ügyben Orbán Viktor határozta meg az irányt és hozta meg a döntéseket. Mindezt úgy tette, hogy a törvényalkotási munkában és az operatív…..
Pedig ott is egy Orban a miniszterelnök, de azért van különbség. ..
D E G L O B A L I Z A T I O N 2020.03.27 16:51:53
@Joe Ball: "ha van számítógép akkor miért nem lehetne megoldani az otthonról történő munka végzést"

Mert ennek rengeteg jogi es muszaki akadalya van, amit honapokig tartana kidolgozni megoldani. Az hogy gizike levelet kuld a munkahelyere, nem ugyan az, mint ha a miniszterek kepviselok teszik. Rajuk bonyolult jogi, biztonsagi szabalyok vonatkoznak. A kormany nem kuldhet el levelben vagy videouzenetben egy torvenyjavaslatot, ugyszinten a kepviselok nem szavazhatnak levelben. Szinte biztos, hogy az alkotmanyt tobb helyen modositani kene. Annyi munkat es kiserletezest igenyelne, hogy az meg bekeidoben is sok lenne, nem meg most.