Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csemm

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bevezető Az emberi természet sajátos kettősséget ír le: megtalálható bennünk a közösségi szellem, ugyanakkor az individualizáció is. Képesek vagyunk hangyaként építeni a közös világunkat, de magányos farkasként járni a világban. Mindenevők vagyunk, megvan bennünk a növényevők csordaszelleme és a…..
Szubrina blog Tizenegyezer vessző 2016.01.12 08:00:00
Amikor korábban érdeklődtem a 9 és 1/2 hét-en kívüli BDSM irodalomról, kivétel nélkül több fórumon is Appolinaire: Tizenegyezer vessző(csapás, mert kétféle címmel is megjelent) című könyvét ajánlották, hogy az nagyon jó. Már egy ideje vadászok rá, sőt volt olyan, akivel megbeszéltük kölcsön adja,…..
   Kezdjük is egy szolgálati közleménnyel: erről viszonylag keveset tudok, ezért csak a saját véleményemet fogom leírni ide és - szerintem legalábbis - az sem lesz túl sok. Gondoltam sokkal egyszerűbb lesz ezt egyszer leszögezni még az elején, mint mindenhez odaírni hogy "szerintem", meg "én úgy…..
   Gyakran tapasztalom, hogy az emberek összekeverik ezt a két fogalmat, szóval megpróbálok rendet tenni ebben a témában. Még mielőtt valaki megkérdezné: igen! Engem is néztek már skizofrénnek nyolc, vagy kilenc évvel ezelőtt, még az akkori, instabil állapotomban.   Akkor - hogy a tárgyra térjek -…..