Regisztráció Blogot indítok
Adatok
karikacsapástétom

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szingli mindig gyanús. De főleg akkor, ha nő. Mert a férfi sokáig lehet szingli, a bohém agglegény szerepben nincs semmi dehonesztáló. Sőt, még irigyelni is szokták a szabadságáért. Mert nem hajtotta igába a fejét. De ha a nő szingli, akkor ott valami nincs rendben. (Szerintük.) Vagy az a baj,…..
karikacsapástétom 2020.07.30 21:32:38
@devilstrueface: Na jó, hozzá kell tennem, hogy én sem voltam növel már több, mint egy éve. Csak hogy korrekt legyek. De most jött el az idö, hogy társat keressek, és jó eséllyel találtam is (hamarosan kiderül). Te mióta szingliskedsz?
karikacsapástétom 2020.07.31 09:10:24
@devilstrueface: Akkor mégis csak incel vagy! :D
Na jó, Feldmár szerint rohadtul nem vezet célra, ha cimkéket osztogat az ember, ha bekategorizál. És igazat adok neki. Te nem egy incel vagy, te devilstrueface vagy. Nincs még egy devilstrueface.

Én tudok neked segíteni amúgy, és nem tucattanácsokkal, hanem egyedi módon. Abban, hogy rálelj, hogy mi a te utad.
Én se találtam sokáig az enyémet. Én nem éreztem örömet abban, amiben mások, mindig kívülálló voltam, nem jártam bulikba, kocsmákba. Nagy reveláció volt, amikr rájöttem (az elsö barátnöm segítségével, 23 évesen), hogy az nem az én utam. Nekem saját utam van, ami csak az enyém. Merjem követni. Ne féljek különbözni mindenki mástól.

Én abban segíthetek neked, hogy megleld a saját utadat és azon ki tudj teljesedni. keress meg a karikacsapastetom@gmail.com-on (szívességböl, ingyen segítek, ez nem reklám).

Nincs olyan, hogy túl késö. Most jutottál el oda, ahol vagy, innen tudsz tovább lépni.
(Alapból extrAverzió és introverzió, csak korcsosult a nyelvben). Valószínüleg csak pár puzzledarab hiányzik neked.

A drukkolást köszönöm, most várok, kivárom az igazság pillanatát. Ha nem jön össze, akkor visszamegyek a Tinderre, aztán keresek tovább. Tudom, hogy a sors/az élet/Isten úgyis az utamba sodorja a most számomra megfelelöt, a lehetö legjobb pillanatban. Aktívan keresem, és türelmesen kivárom.
karikacsapástétom 2020.07.31 09:40:28
@Almandin: Te miért, mióta vagy egyedülálló nö? Mit gondolsz, mi miatt nem találsz egy ideje megfelelö társat?
Holnaptól lehet, hogy csúszni fognak időben a feladvány élesítések. Ha így lesz, kitartás, előbb-utóbb lesz térerő! Világos lép! A megoldást a hozzászólásokhoz várom!..
karikacsapástétom 2020.06.22 13:52:53
@General Ludd: Na, másodszor is elcsesztem. Fe1-re 3. c4+ Fxc3 jön, en passant ütheti a futó a gyalogot.
karikacsapástétom 2020.06.22 14:02:42
@General Ludd: OK, nem ismertem a pontos szabályt. De logikailag nem tiszta, hogy ha a gyalog tehet úgy, mintha a másik gyalog csak egyet lépett volna, akkor a futó vajon miért nem?
karikacsapástétom 2020.06.22 20:36:46
@General Ludd: Az en passant úgy alakult ki, hogy a gyalogok anno mindig csak egyet léphettek elöre. Aztán, hogy gyorsítsanak a szabályokon, megváltoztatták úgy a szabályt, hogy a gyalog elöször léphet kettöt. Így viszont átlépheti az ellenfél esetleges gyalogjának ütömezejét. Azért, hogy ezt ne tehesse meg, találták ki az en passant ütést.
DE! ezzel a lépéssel ugyanúgy az ellenfél tisztjeinek ütömezejét is átlépheti adott esetben. A logikus ezért az lenne, hogy a tisztek is üthessenek en passant - hiszen az eredeti cél a játék gyorsítása volt, anélkül, hogy a speciális lépés miatt különleges elönybe kerülhessen a gyalog. Ebben a helyzetben konkrétan az múlik ezen, hogy 1:0 vagy 0:1 lesz-e a végeredmény. Ha a futó üthetne en passant, akkor sötét gyözne.
Pár évtizeddel ezelőtt egy sima hagyományos angol wc is luxusnak minősült a fejlett nyugat országaiban, manapság meg se szeri se száma a különböző változatoknak. Hol vicces, hol megdöbbentő változatok bukkannak fel, az emberek eszméletlen nagy kreativitását bizonyítva, természetesen az internet…..
karikacsapástétom 2020.06.10 12:52:33
Na, miért ez a cím? Világos lép! A megoldást a hozzászólásokhoz várom!..
karikacsapástétom 2020.06.04 11:51:26
@General Ludd: jogos :) Nem én vagyok a leggélesebb elme egyelöre, ha sakkról van szó.
Sakkozz mindennap! Mit látunk itt? 2020.06.02 05:34:12
A jó lépés után fura állás keletkezik. Világos lép!A megoldást a hozzászólásokhoz várom!..
karikacsapástétom 2020.06.03 13:04:15
@Melee: a 2. Bxf6 nem jó, a sötét azonna. meglépi a Bb1-et, onnan Bf1 Bxf1 sakk-matt a sötétnek.
karikacsapástétom 2020.06.03 13:05:17
@Melee: bocs, hülyeséget írtam.
Röviden a válasz: azért, mert nincs más választásod. Hosszan pedig, hát... hosszan pedig mindenki máshogy éli meg. Én azt tudom elmondani, hogy én hogyan éltem meg...
karikacsapástétom 2020.05.21 19:51:14
@Látens Inszinuáció:

"Ha majd a bőség kosarából
Mindenki egyaránt vehet,
Ha majd a jognak asztalánál
Mind egyaránt foglal helyet,
Ha majd a szellem napvilága
Ragyog minden ház ablakán:
Akkor mondhatjuk, hogy megálljunk,
Mert itt van már a Kánaán!"

Benned egy Petőfi veszett el!

Egyébként mindenkinek a maga problémája a legrosszabb a maga nemében. Mindig van rosszabb. Afrikában a gyerekek éheznek.
karikacsapástétom 2020.05.28 16:16:55
@Dodikám: szia ismét!

Ha elfogadod, én tudnék neked segíteni, és nem kérek ellentételezést. Hipnotizör vagyok, és van egy technikám, amivel mindennek a kiváltó okát meg tudom szüntetni (az okot nem kell ismerni hozzá, és utána sem fogod tudni, hogy mi az, és én sem). Illetve, igazából te szünteted meg az okot, én csak segítenék, hogy ezt megtehesd. A legrosszabb, amit történhet, hogy nem müködik (de, müködni fog :))

Ha nem félsz a hipnózistól, és örömmel vennéd a segítséget, akkor keress meg emailen!
B(alu)LOG SZERENCSÉS VAGYOK 2020.05.21 13:59:22
A nem jogi elismerése, transzszexuális, interszex és akár „hermafrodita” emberek számára, ha konkrét szabályozás híján nem is egyszerűen, de a tudomány és az emberi jogok posztulátumai alapján, egyértelműen működő procedúra volt. Már a XX. század elejétől. És jött a XXI. század. Állítólag…..
karikacsapástétom 2020.05.23 20:42:44
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Hm, te most konkrétan a baszásra gondolsz?

Ez a szó, ami a nickemként végezte, olyan fél éve pattant ki a fejemböl, és nem tudok róla, hogy másnak is kipattant volna, legalábbis nem találkoztam vele korábban. Úgyhogy igen, azelött kénytelen voltam más nicket használni.

Vissza a baszáshoz: azért ott vannak megfontolandó esetek, megeröszakolás, életképtelen magzat, anya életét veszélyeztetö terhesség, védekezés ellenére teherbeesés, gecicsávó, aki kilyukasztja a gumit vagy lehúzza élvezés elött, ésatöbbi.

Az életen van a hangsúly, vagy az emberi élet lehetöségén?
Csak mert ha az életen, azt egy bizonyos szint alatt lehetetlen tiszteletben tartani. vírusok, baktériumok, egysejtüek tömkelegét öljük meg nap mint nap. Talán lecsapod a legyet vagy a szúnyogot is néha.
vega/vegán vagy? Ha nem, akkor lehet tovább menni, föleg, ha borjút vagy majacot is eszel néhanapján, mert az egy korai fázisban megszakított élet.
Ebböl az következne logikusan, hogy van egy bizonyos értelmi/fejlettségi szint, ami felett tiszteletben tartod az életet, alatta meg - bármennyire is rossz kimondani - nem. Tehát amíg ezt a szintet el nem éri a magzat, addig abortálható. Hangsúlyozom, akkor, ha az életen van a hangsúly (tehát a jelenen), és nem azon, hogy mi lehet belöle késöbb, azaz a jövön.
Szóval, ha így van, akkor hol húznád meg a határt?
karikacsapástétom 2020.05.23 22:02:51
@Kovacs Nocraft Jozsefne: ez most nem harc, hogy kinek van igaza, igazság szerint ez egy konstruktív, tényfeltáró vita. Pszichológiabuzi vagyok, nagyon érdekelnek az emberek, a különféle gondolkodásmódok, szeretnék minél többfélét megismerni. Föleg arra voltam nálad kíváncsi, hogy egy koherens egészet alkot a nézeted, vagy vannak benne logikai bukfencek.

Az abortuszról írtam, hogy minden nézetet el tudok fogadni, szerintem mindenkinek igaza van valahol, és ki-ki szabadon dönthet, hogy innen vagy onnan nézi-e. Az tetszik, hogy egyrészt nöként az a véleményed, ami, tehát érintett vagy, másrészt meg nem az az érved, hogy mert ezt írja a Biblia.

Szóval tényleg érdekelne. Nem meggyözni akarlak. Egyszerüen érdekelne, hogy hol húzod meg a vonalat, az általam felsorolt extrém esetekben pl. melyiknél engednéd a megszakítást, ha rajtad múlna, és melyiknél nem.
karikacsapástétom 2020.05.24 11:25:03
@Kovacs Nocraft Jozsefne: egyébként végignézheted a kommentjeimet, hogy mikor sértegettem itt vagy máshol bárkit is. Ami meg engem illet, én jól bírom, kenyeret se szoktam visszadobálni, nemhogy követ, pedig kaptam már ezt-azt életem során.

Najó, itt megkérdeztem Brendel Matit, hogy miért áll szóba a rémisztö képzödményekkel, ha akarod, azt vehetjük egy csesztetésnek - de azt egy szellemes fricskának szántam, semmi több.
Az emberi test viszonylag jól működik, vannak azonban részei, amelyeket tökéletesíteni lehetne. Elvégre fajtánk még fiatal, csak 2,4 millió éves, míg pl. a medúzák 500 millió, a krokodilok 250 millió évre tekinthetnek vissza és még sorolhatnánk. A hosszú természetes kiválasztódási folyamat alatt…..
karikacsapástétom 2020.05.12 13:21:16
@]{udarauszkasz: sajna sokkal nagyobb százalék az esélye, hogy nyomorék leszel, mint hogy zseni.
Meg aztán egyszerre a kettö is elöfordulhat. Vajon lennél-e szívesen egy második Stephen Hawking?

Amúgy ha sok idöd van, jelenkezz hozzám tesztalanynak, megkísérelhetek valamilyen különleges képességet belédhipnotizálni. De még ha sikerül is, valszeg nem egyik napról a másikra menne, csak sokadik nekifutásra.
karikacsapástétom 2020.05.12 13:38:36
karikacsapástétom 2020.05.12 13:50:04
@]{udarauszkasz: Nocsak, McFly, nyuszi vagy?