Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jillerkiller

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Január 15.-e környékén új epizód  ..
Már sokan küldték és ezt is egy legutolsó Mesterlövész részhez tartogattam, de egye fene. Ez túl jó képkocka, hogy ne mutassam be. Itt a helyesírás mellett annyi más félresikerült dolog látható (kripli karok, lábfejek), csak ismételni tudom. A Snajpert mindenkinek egyszer…..
jillerkiller 2009.07.29 13:28:12
A múltkori "UEFA EURO 2008" szitkozódás után felvettem a játékból egy kis részt, amelyről azután teljesen megfeledkeztem. Miután ma belebotlottam, gyorsan készítettem hozzá kis szinkront. A tudnivalókat elmondom a videóban, de előre is gratulálnék annak az…..
Elég régen ajánlotta Kentera nevű olvasó a Rosszcsontok játékokat. Nos, őszintén szólva fingom sem volt, mi/ki ez, úgyhogy felmentem honlapjukra és letöltöttem a második rész demóját. Dicséretes, hogy teljesen magyar fejlesztésről, termékről van szó, egész aranyos kis…..
jillerkiller 2009.04.01 19:50:32
@gimesi: Bocs de én mint gyerek egyáltalán nem értek egyet veled.Más gyereket se nagyon ismerek aki hallgatja őket!A legtöbb gyerek nem hogy ezt hanem magyart zenét sem hallgat!Amúgy jó hangjuk van csak ne sztárolják annyira magukat!
Ádám mondja Újabb saját vicc 2008.06.17 15:43:00
Tegnap este született:Dobó István és Szondi György beszélgetnek egy egri boltban.Dobó: - Te, Gyuri, fel kéne váltani ezt az ezüst kétforintost. Van apród?Szondi: - Persze, - nyújtja át Szondi két apródját - tessék.Dobó: - Kösz, pajti... Várj! Ez nem jó, ez Arany...
jillerkiller 2008.08.07 19:36:13