Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MegoldóBlogger

9 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megoldó Barát vagy ellenség? 2020.09.16 10:26:53
Így állíthatjuk az online marketinget és a PR-tevékenységet egymás szolgálatába...
Bár az utazási kedvünk nem csökkent, minden második ember a szálláshely biztonságos higiéniájától teszi függővé a foglalást...
Mennyire bíznak a márkádban/cégedben? - Kattints és játssz! A világot sokkal inkább a bizalom mozgatja, mint sem a pénz. Ha kíváncsi vagy, hogy mennyire tartják megbízhatónak jelenleg a márkádat vagy azt a céget, ahol dolgozol, akkor töltsd ki a kvízt...
Ezek az üzleti megoldások működtek a 2008-2009-es válság idején, mit hasznosíthatunk ebből manapság?..
Az irodák kiürültek a járvány miatt, de vajon mi lesz az üres épületekkel? Mit tegyen egy cég ingatlanbérleményeivel válság idején?..
Lekutatták: a méltányos cégeket, az egészségügyi szakembereket és a sajtót tartjuk megbízhatónak, a nyerészkedőket, az influencereket és a social médiát viszont nem. ..
Megoldó Többet dolgozunk otthon 2020.04.07 09:13:36
Egy kutatás szerint otthoni távmunkában több időt dolgoznak az emberek, bár ez nagyobb stresszel jár. Tippek home office-ra.  ..
Ezekkel a technikákkal kivédheted a járványügyi helyzet okozta pánikrohamokat és a depressziót...
Mit tehetnek a koronavírus válság idején a fodrászok, kozmetikusok és más szépségipari vállalkozók?..
Jó tanácsok és tudnivalók a koronavírus-járvány miatt munkanélkülivé váló embereknek.  ..
MegoldóBlogger 2020.03.24 12:31:18
@Szelid sunmalac: A szakemberek minimum június végére-július elejére datálják a járvány végét. Ez pedig olyan változásokat hozhat az ingatlanpiacon is, ami miatt biztos, hogy találni fog hasonló vagy olcsóbb megoldást, de még az is elképzelhető, hogy a meglévő bérbeadó fogja fenntartani számára. a lakást, mert fél a túlkínálati piactól. Az elmúlt 1 hét alatt 20%-kal nőtt Budapesten a 100.000 forint alatt bérbevehető lakások kínálata, és ez exponenciálisan növekedni fog a gazdasági válság hatására, illetve a rövid távú bérbeadás (tursztikai célú) teljes megszűnése miatt. A kínálati piac megnövekedése magával fogja hozni az árak csökkenését is, de azt biztosan, hogy vége lesz annak a világnak, amikor nem lehetett jó ár-érték arányú albárlethez jutni.
MegoldóBlogger 2020.03.24 14:44:37
@Szelid sunmalac: Ha valaki elveszítette a munkáját és nincs pénzügyi tartaléka arra, hogy kifizesse a munkanélküliség idején az albérletet, akkor túl sok lehetősége nincs. A munkaerőpiac, az ingatlanpiac és az egész gazdaság meg fogja érezni ezt a járványt, lehet bizakodni és lehet pesszimista forgatókönyveket felvázolni, de túl sok tapasztalatunk nincs ebben, mert hasonló helyzetet még nem láttunk.