Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ngyedhülye

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, hogyan és mikor alakult ki az a hiedelem, hogy az elvált férfiaknak könnyebb újjáépíteniük az életüket, és könnyedén vágnak bele a randizásba negyven fölött is, míg a nőket leírja a társadalom és úgymond nem kellenek senkinek... Épp a minap olvastam egy különben elvileg nőpárti (de pasi…..
update: Köszönet mindenkinek, akik kulturáltan és érdemben szóltak hozzá a témához. A kommentelést sajnos éjfél tájban ki kellett kapcsolni, mert egyes kommentelők közt úgy elmérgesedett a "vita", hogy a durva, trágár, személyeskedő hozzászólások már méltatlanok voltak a témához és az egészségügyi…..
ngyedhülye 2020.03.24 14:14:14
@Matyika Ápolója: a tavasz/nyár akkor segít, ha ez a vírus úgy terjed, ahogy a korábbiak. Sajnos a jelek arra mutatnak, hogy nem biztos. Legalábbis különböző felületeken valószínűleg hosszabb ideig életképes a vírus, tehát pad/kilincs stb. közvetítésével is terjedhet. Épp ezért ajánlják a szappanos kézmosást.
ngyedhülye 2020.03.24 14:21:25
@Matyika Ápolója: és egyébként valóban úgy van, hogy ha a vírus "elpusztulna" 27 fokon, akkor a nyálkahártyát már el se érné. A testünket körülvevő hőköpeny elpusztítaná, de legkésőbb a nyálkahártyán landoláskor dögölne meg. Nem tudok olyan embert fertőző vírust mondani, ami 27 fokon "elpusztul".