Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eleariel

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dr. Steven Greer legújabb filmje megérkezett! Amint hirtelenjében UFO-k kezdik ékesíteni a The New York Times és a The Washington Post címlapjait, a „fake news" és „összeesküvés” mémek korában, hogyan tudjuk értelmezni az ilyen híradásokat anélkül, hogy elveszítenénk a talajt a lábunk alól?..
Eleariel 2020.05.08 00:13:58
@TAURUS: Nekem meg van, letöltöttem. Egy e-mail cím kellene, szívesen elküldöm. Van egy régi mail címem, már nem használom, kedvesvagyok kukac gmail.com.
Érdemes meghallgatnia hölgyeményt, igen érdekes részletekre mutat rá a most kibontakozó események kapcsán! Többek közt azokra a bizonyítékokra is, melyek azt mutatják, hogy a hirtelen "koronavírusossá vált" sztárokat, valójában a Q csapat tartóztatta le. Érdemes megnézni Nyla közel egyórás videóját,…..
Eleariel 2020.03.29 10:42:34
@Online Táltos: Köszönöm :)
A Krízisnek álcázott kibontakozási folyamat új szintre lép! A sötétség hivatalosan is véget ér! Vége a globalizmusnak, a hatalmas multik mindenható monopóliumának, a korrupt pénzügyi és irányítási rendszereknek, a magánkézben lévő központi bankoknak, magának ez egész Vaskornak!..