Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mihaly22

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kevés dolog van amit jobban utálunk a goánál. Persze ez nem igaz, mert sok dolog van amit utálunk, de a tetején biztos ott a goa is, mindegy. Szóval ezek a vad goások lemennek mezőre fesztiválra, és ott taposnak vagy egy hetet egy húzásra. Már jönnek a hasznos tanácsok, mint…..
Mihaly22 2008.07.28 17:56:42
Tracid : majdnem teljesen egyetértek veled, kivéve a " cucc " témában, mert nem kéne tényleg nyilvánosan népszerüsíteni. Ne várd el az emberektől h megértőek legyenek olyan valamivel szemben ami illegális ! Mindenkinek a saját felelőssége, hogy milyen szerekkel bódítja be magát. Én személy szerint tisztán végig bulizok egy partit, azért mert szeretem a zenét és nem kell hozzá tudattágító, tisztán is elég nagy élményt nyújt. A másik meg h ha eddig normálisan beszéltél, miért kellett a végén cigányoznod ?!

Igazábol ebben a percben regeltem be ide, csak azért mert nagyon felidegesitett a két kis Emo-s takony szövegelése, ki a fasznak képzelitek magatokat ?! Oltjátok a goasokat azért ahogy kinéznek?! Meg leoltjátok a műfaj zenei részét, tudjátok egyáltalán mi munka van egy-egy szám mögött?! De a leg idegesítöbb h ugy fikáztok valamit h fogalmatok sincs róla . Voltatok már egyáltalán goa partin ? Beszéltetek már egyálltalán goásokkal? Sehol máshol nem találkoztam olyan mentalitással mint a psytrance-n belül, az emberek összetartanak segitenek egymásank ha baj van, nem kötekednek egymással, és óvják a környezetüket. Fingotok sincs arrol h miről beszéltek !!!

A goasok között lehet, hogy sok a szakadt hippi, de legalább ők kedvesek, nem bántanak senkit. Ahelyett hogy olyan dolgokról ugattok amiről lövésetek sincs keressetek egy borotvát és vagdaljátok meg a kis kezetek, vagy írjatok egy depressziós verset a világfájdalmatokról, vagy esetleg öltözzetek fel mint egy élőhalott és igyatok meg 5 liter kannásboros kólát. Mert ugye ezt csinálják az Emo-k, mindegyik egy sablonra épül, ugyanazokat a zenekaros pólókat hordják, ugyanazt a zenét hallgatják, de a lényeg h a jellemtelen kis senkik végre egy kasztba legyenek sorolva !