Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csetib

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ennél hirtelen nem tudna a Homár lelkileg fájdalmasabb zaklatást kitalálni, mint amit az Erste huncut számítógépei és kezelőik kieszeltek. Naiv ügyfet 5 éve halott fia banknak leadott autója miatt zaklatja fantomtartozásokkal, ami odáig fajult, hogy KHR-listára…..
Csetib 2012.06.23 10:45:06
@exlex: Pontosan. Sokan úgy gondolják, hogy a pénzintézet (bank, biztosító) az ujjából ki tudja szopni, hogy az ügyfelével mi történik. Nem csak az elhalálozásról beszélek, de pl. a költözést is sokan nem jelentik be.

A hagyatéki végzés után az örökösnek el kell varrnia a szálakat bármennyire is a saját fájdalmával van elfoglalva (érthetően). Ha autó van, ott sok dologgal(hitel, biztosítás) lehet hamar sok rossz pontot begyűjteni.
Tibor 3,5 év után szeretné megkapni az Allianztól még 2009-ben lezúzott autója javítási költségeit, de mindig felmerül valami nehézség: 2009 februárjában balesetet szenvedtem, egy részeg sofőr összetörte az autómat, majd megállás nélkül tovább akart hajtani. Végül…..
Azt már tudjuk, hogy gyalog jobban járunk, mintha Ryanairrel mennénk, de azért még van hova tovább szinezni az összképet. Naiv ügyfél korábban megfelelő poggyászméretű csomagja ezúttal túl nagynak bizonyult. A pótdíjat telefonon bediktált kártyaadatokkal sikerült csak…..