Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tomi0529

34 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Earbuds, Earpods, Wireless headset. Rengeteg nevük van a forgalomban lévő vezetéknélküli fülhallgatóknak. Ezeknek a méretük is egyre kisebb, de sajnos sok olyan termék készül, amik használhatatlanok. Árban pedig 5,000ft-tól a csillagos égig. A gyártók szeretnek a hangzással játszani, így inkább…..
Itt a tavasz, illatosak a fák és a bokrok. Minden virágzásnak indult. Csodaszép a természet, és az illata azt legszívesebben bezárnám egy kis üvegbe, hogy bármikor elővehessem. Kicsit unalmas már a Margitsziget, Hajógyári sziget stb. Így gondoltam felmegyek a Hármashatár-hegyre...
Tomi0529 2020.04.30 13:25:15
@Marciart: Megpróbáljuk minél elöbb. :-)
A Tronsmart ismert márka lett, főleg, ha Bluetooth hangszóról van szó. Igyekszik a gyártó mindenkinek a kedvére tenni, ugyanis készít kör alakú, kisebb-nagyobb méretű hangszórókat is. Most egy kisebb méretű, de hosszú üzemidejű lejátszást kínáló hangfalat nézünk meg, a Tronsmart Element T2 pluszt...
A robotporszívó már takarít helyettünk, de mi lesz az ablakkal? Szerintem sokan vagyunk úgy, hogy ráér az ablak tisztítás és így telnek a hónapok. Pedig egy átlagos lakásban 3-5 darab ablaknál nincs több. A robot technológia ide is megérkezett, tesztünkben az Alfawise s60 típusú robot ablaktisztítót…..
A legjobb Earbuds-fülhallgatók 2019-ben. Tronsmart spunky beat és Haylou GT1 pro! Amikor elmegyek itthonról, mindig magammal viszem a szokásos kütyüimet. De sokszor okoz problémát, hogy mindenhez kábel kell. Bele akadnak egymásba, vagy a zipzárba akad bele és megsérülhet. Sosem azt a kábelt…..
Laptop, notebook, netbook, már lassan annyiféle kifejezés létezik, hogy bele bonyolódunk. Sok gyártó küszködik, hogy táblagép vagy laptop a nyerő. Sajnos a táblagépek egy kicsit a süllyesztőbe kerültek, ugyanis nem lehet tudni, hogy valóban van rá szükség? Vagy inkább annyi pénzért egy laptopot…..
Sok ember szeretne egy stabil, könnyen hazsnálható drónt, amivel már tud videózni és élőképet is lát, de nem akar sokat költeni rá. A Fimi rájuk gondolt, mikor kihozta az Fimi X8-tól egyszerűbb kialakítású, olcsó drónját. Az olcsóbb kialakítás mindig kompromisszumokat kíván, lássuk mivel másabb!..
A drónok harca elkezdődött. Akár így is fogalmazhatnék, ugyanis mióta megjelentek a Dji drónjai azóta próbálják a kínai gyártók lemásolni a nagy céget, kisebb-nagyobb sikerrel. Az előzőekben a Fimi X8 SE-t teszteltük, most nézzük meg, mit is tud a Hubsan-féle Zino drón!  ..
Nem mindenkinél a kis súly és méret a legfontosabb szempont. Helyette szeretnének egy nagy hatótávú, gyors rollert, mely a 10 colos kerekekkel és teleszkópokkal bírja a strapát. Nekik lehet jó választás a Janobike. Nézzünk meg részletesen, mit is tud!..
Kirándulni szeretünk, hiszen nincs is annál szebb, amikor egy szép hegyre felmegyünk és elénk tárul a csodaszép panoráma. Ilyenkor nyáron minden szépen zöldben pompázik és illatosak az erdők. Akik szeretik a magasságot, azok nem félnek a repüléstől sem, de valljuk be őszintén, drága mulatság a…..
Samebike 20LVXD30 Összecsukható elektromos kerékpár..
Közelednek az ünnepek, a karácsony a szilveszter. Ilyenkor mindenki kitesz magáért, még az is aki nem szeret sütni-főzni, az is megpróbálkozik. De utána jön az igazi horror, a takarítás. Nem sokan szeretünk, inkább lehevernénk egy kanapéra és szürcsölnénk a finom fahéjas forrócsokit. De sajnos…..
Táblagépből már annyi van mint csillag az égen. Sajnos sok a használhatatlan vacak és amik valóban jók azok drágák is. A Teclast termékei pedig a megfizethető ár kategóriát viselik, amellett, hogy a jól használhatóak. Mi is szeretjük a márkát. (Teclast tesztek)...
A nagyvárosok közlekedése elég rossz. Hatalmas dugók, folytonosan zsúfolt tömegközlekedés. Sokan szeretnek bicajozni, de a nagy táv és az emelkedők kifognak rajtuk. Emiatt a most bemutatott hibrid meghajtású kerékpárnak sokan örvendezhetnek...
Rolleren száguldozni jó dolog. Elektromos rollerrel még jobb! Gyorsan beérünk a munkahelyre, vagy csak kirándulni megyünk vele. Kényelmes, olcsó a fenntartási költsége és nincs is annál szebb, amikor egy csodaszép fákkal körbe ölelt úton közlekedünk. Egyre több roller jön le a gyártósokról, de…..
A Lenovo fitness karkötői jól sikerültek dizájnnal rendelkeznek. Mindenki megtalálja a magának valót, hiszen miért is vásároljunk drágábbat, ha úgysem használjuk a plusz funkciókat. Árban is versenyképesek és mégiscsak egy neves gyártó termékei...
Manapság a notch világát éljük, lassan már minden telefonnak a kijelzőjében van valamilyen bevágás. Viszont a strapatelefonokra ez eddig nem volt nagyon jellemző. Az Ulefone Armor 5 megmutatta, hogy a mai készülékek dizájn eleme egy igáslovon is jól mutathat. (időközben megjelent az Armor 6, cserébe…..
A Xiaomi márka egyre kedveltebb itthon is. Készített már elektromos rollert, ami Xiaomi M365 névre hallgat és gyorsan a legnépszerűbb elektromos roller lett. Most egy M365 Pro névre hallgató rollert dobott a piacra, ami a klasszikussá vált rollerének továbbgondolása. Korábban már írtam róla, mi a…..
Az okosóra piaca lassan már olyan lesz, mint lemenni a zöldségeshez kérni egy kilogramm almát. Mindenhol belefutunk, ha akarunk, ha nem. A kínai órákból elég sok van, de kevés az, ami valóban jó is legyen, vagy adjon egy kis extra plusz dolgot. Most egy Oukitel W5-tipusú órát nézünk meg, ami valóban…..
Most már elmondható, hogy sokféle roller szaladgál az utakon, kisebb kerekű, szélesebb már-már Chopper szerű járgányok, vagy a nagy nehéz 40kg-os monstrumok. Színes a paletta és ez így van rendjén. Sok gyártó készít dupla motoros erős rollert, de sajnos ezek általában nem a praktikusságról szólnak.…..
Xiaomi termékekből sosem elég, hiszen mindegyik tetszetős, illetve elég minőségi termékek. Legyen az egy egyszerű power bank, usb kábel vagy egy távirányítókat kiváltó eszköz a Xiaomi Universal Ir Remote controller, vagyis egy univerzális távirányító...
Aki egy-egy tárgyat szeretne díszíteni, annak a legközelebbi gravírozós gyorsan tud segíteni. Ha viszont sokkal többet vagy rendszeresen szeretnénk gravírozni, annak érdemes lehet beruházni egy otthoni lézer gravírozóra. Már az olcsóbb darabok is tudnak papírt, fát, műanyagot, bőrt díszíteni. Mivel…..