Regisztráció Blogot indítok
Adatok
horn3t

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL Klub közleményt adott ki, miszerint a ma hajnalban, a szemtanúk állítása szerint ittasan balesetet okozó Stohl András ezzel a húzással kigolyózta saját magát a húsosfazékból, és nem vezeti majd a a csatorna soron következő, X-Faktor című tehetségkutatóját. A…..
horn3t 2010.05.08 20:51:09
@led: Egyet értek veled. Kíváncsi leszek mennyire lesz vagy eltusolva, vagy pedig elfelejtve, ami után majd megint így szórakozik.

És most sajnálja :)
Nevetséges.
Az a baj, hogy túl nagy sztárnak és embernek képzeli magát.

Sose szerettem az ilyen színészeket.
Azok voltak a szimpatikusak, akik nem ilyen száralürökkel élnek....

Remélem most a szakma kicsit elhúzódik tőle, és a barátok is megmondják neki, hogy ennyi esze csak egy fogyatékosnak van.

Egyébként csoda, hogy még nem lőtt le senkit a nagy vadász ember....
Appleblog Kezemben az iPhone 3G 2008.07.28 06:55:00
Megfogtam, megnyomkodtam, kipróbáltam. Handrás vett egy 3G-s iPhone-t, amit rögtön kölcsön is adott mindenkinek, szóval a következő hetekben gondolom részletesen olvashattok róla a különböző blogokon és híroldalakon. Nem is mennék bele a részletekbe, mert gondolom tisztában…..
horn3t 2008.07.28 12:00:51
nem értem mit kell itt leugatni az iphone-t vásárló embereket.
én például sose vettem Apple terméket. van elvileg benne egy ipod szintű mp3 lejátsz, amit ha megnézünk a piacon mennyibe kerül akkor más a telefon 1/4 ára, vagy nem tudom pontosan mennyi most egy 8 gigás ipod.
nekem a multi touch tetszett meg. mert nem szoktam sokat netezni, de a jelenlegi n70-esem kezelhetősége egyenlő a nullával. egyértelmű hogy az apple ugyanazt a stratégiát nyomja mint a nokia. nem rak bele a telefonjába mindent, mert akkor nem lenne mit belerakni az új telefonba. menjetek már a nokiával a kukiba heee. az n70-esemnek a headsetje hetente kontakthibás lett, és mikor harmadjára vittem vissza és kaptam új headsetet és 3 nap alatt kontakt hibás lett nem vittem vissza. és csak simán a zsebembe volt, nem hajligattam. egy ilyen szintű telefonhoz ilyen szar felszereltséget? az előlapja pár hónap alatt össze-vissza kopott a zsebembe.....
nem kell itt lefikázni valamit. a Nokia se überpro. van 50 féle telefonja a piacon amit valaki említett. bár szerintem annyi nincs. de a lényeg hogy mindenki a saját ízléséhez tudja valamennyire szabni a telefonját. itt nincs ilyen.
valaki azért veszi meg mert Apple buzi, valaki meg mert megtetszett benne egy két dolog, gyanítom a multi touch ami szerintem egyértelműve teszi hogy nulla nehézséggel lehet kezelni a telefont.
én ilyet fogok venni, várok míg lentebb megy az ára, mert tudom hogy nem egy felsőkategóriás Nokia, de azért vannak rá jó kis alkalmazások, játékok, és ne mondja nekem senki hogy semmi szoftver bázis van mögötte......
lehet nem Nokia szintű amire a világ 3-ada fejleszt, de azért az apple-re is van progi, csak ki kell húzni a seggünkből a fejünket.
nem tudom minek kell itt vitatkozni. nem mindegy ki mire költi a pénzét.
én példáúl megvárom míg lemegy az első generációs ára és csólolom. applenek egy telefonja van. a Nokiának sok. persze mondák már páran hogy megvették és egy hét után eladták, mert jó meg minden, a multi touch élményére is azt mondták hogy semmi nem tudjs felül múlni, de nekik kevés amit tud..... mármint ez az első genesre volt igaz. mondjuk ez sem bővült sokat.

és igen nagy a hype-ja, de azért a nokia-t nem tartanám annyira nagy ásznak, azért mert ő adja el a világon a legtöbb mobilt. az egy dolog, attól még nem hibátlan. regén tudott telefont gyártani, az hogy manapság már direkte olyan telefonokat gyárt hogy tönkre menjen, mivel ha sose megy tönkre sose fog senki újat venni. vagy direkte kihagy valamit a telefonból. anyám pl 3310-emet használja kb 3 éve, amit én vettem vagy 8 éve. és még mindig tökéletesen működik. az aksi kicsit elfáradt.

és a milyen kamera ? mekkora megapixel???
ez telefon baszki. ha fényképezni akarok előveszek egy értelmes digitális fényképező gépet, ha meg a pillanatot akarom megörökíteni a kerti partin akkor elég az a 2 megapixel is..... 5 meg 8 megapixeles optika egy telefonba. minek????

én veszek majd ilyen telefont, de abban egyet értek, hogy ehhez az árhoz keveset tud.
de nekem Nokia még egyszer az életben nem kell